SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Töreni Spor Salonunda

0
Güncellendi - 2017-04-21 06:56:19
23 Nisan Töreni Spor Salonunda
A- A+ PAYLAŞ

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97.Yıldönümü düzenlenecek törenlerle kutlanacak.

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümü olarak her yıl kullanmakta olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97.Yıldönümü nedeniyle Malatya’da düzenlenecek olan kutlama programı şöyle:

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri 23 Nisan 2017 Pazar günü saat 08.00’de başlayıp, saat 24.00'de sona erecektir. Tüm resmi ve özel kurumlar 22 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 16.00’dan itibaren binalarını Şanlı Bayrağımızla donatacaklardır.

A.ÇELENK SUNMA TÖRENİ (09.00 )

1.23 Nisan 2017 Pazar günü saat 08.45’de yönetmeliğe uygun olarak hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı önünde hazır bulundurulacaktır.

2.Saat: 08.45’de Çelenk sunma törenine Bayrak ve Flamaları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde bulunan Ortaokulların Müdürleri ve aynı okullardan bir öğretmen nezaretinde Bayrak ve flamaları taşıyan öğrenciler Atatürk Anıtı önündeki yerlerini almış olacaklardır.

3.Çelenk saat: 09.00’da tören sunucusunun daveti ile İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk Anıtına sunulacak, müteakiben Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrak göndere çekilecektir.

B.ÖĞRENCİ GRUBUNUN KABULÜ ( 09.30)

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Makamları 23 Nisan 2017 Pazar günü Saat: 09,30 itibaren öğrenciler tarafından ziyaret edilecek ve ilgili makamlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen öğrencilerce sembolik olarak devralınacaktır.

C.KUTLAMA TÖRENİ (10.00)

a) Şenlik Yürüyüşü (Yürüyüşe Öğrenci Grupları katılacaktır) ( Saat: 09.15 )

b) Atatürk Spor Salonunda Yapılacak Kutlama Programı ( Saat: 10.00 )

1. Törene katılan öğrenciler ile halkımız tarafından İstiklal Marşı söylenecektir.

2. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü yapacaktır.

3. Günün anlamı ile ilgili şiirler okunacaktır.

4. Gösteriler ve Halkoyunları."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MalatyaPlatformu. (6 yıl önce)
    Murat Safi Rüzgarsın. . . ! ! ! #CumhuriyetTarihindeKurufasülyeİthalEdiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (6 yıl önce)
    Stada kaç kişi geliyordu ki, Kapalı spor salonunun bile yarısı dolmuyor, o dolu dolu kutlamalar (zorlamayla, korkutmalarla) Kenan Evren döneminde kaldı kardeşim, o da referandum ile birlikte langırt oldu bitti. Şimdi Reis ile yeni dönemde barışık olarak yaşayıp, kalkınmanın, gelir seviyenizi yükseltmenin, muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmanın keyfini yaşamaya, tüm bunların tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Ölü devir bitti, şimdi kalkınma zamanı, Ey Avrupa duy sesimizi, artık senin peşinden koşacak değiliz, önümüzdeki dönem ve süreçte sizler gelip bize katılmak isteyecek, kapımızda bekleyeceksiniz.Biz artık eski Türkiye değil, sünni-alevi-kürt-çerkez-laz-roman ile barışık güçlü bir Türkiye'yiz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa, (6 yıl önce)
    Cocuklarin,doyasiya,ozgurce,bayramlarini,statda Kutlamalarini,ne,gerekceyle,kaldirildi,soruyorum Siyasetcilere,siz,neden,acik,meydanlarinda,mitink Yapiyorsunuz,sizlerde,kapali,salonlarda,siyaset Yapin,23nisan,bayrami,ulusumuza,cocuklara,kutluolsun
    0
    0
    Yanıtla