SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Nisan Yöneticileri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde kamu kurum yetkilileri makamlarını öğrencilere devretti.

Vali Halil İbrahim Daşöz'ün makamına Öğretmenler İlköğretim Okulu'ndan bir kız öğrenci, Garnizon Komutanı'nın makamına Fatih İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın makamına Polis Amca İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un makamına ise Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'ndan bir öğrenci sembolik olarak bir süre oturdu.

Polis Amca İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Buse Kölük, Belediye Başkanlığı görevini sembolik olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan bir süreliğine devraldı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Buse Kölük, Belediye Başkanı olarak bazı icraat ve talimatlarının olacağını söyledi. Daha sonra İmar İşleri Müdürü Hamit Güneş'i telefonla arayan Kölük, Malatya'daki imar uygulamalarının engellilerin daha rahat edebilecekleri halde oluşturulması talimatını verdi.

Ulaşım hizmetlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt'a 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında çocukların ve öğrencilerin ücretsiz taşınması talimatını veren Kölük, "Malatya'da yaşayan insanlar çevre temizliğine önem vermeliler. Malatya trafiğini rahatlatacak güney ve kuzey çevre yolu projeleri hayata geçirilmeli. Kaldırım işgaline karşı esnaflarımız uyarılmalı, yaya geçişleri için mevcut kaldırımlarımız genişletilmeli. Malatya'daki yeşil alanlar ve eğlence merkezleri çoğaltılmalı. Mevcut olan parklarımıza vatandaşların sahip çıkması gerekiyor. Okul bahçeleri de yeşillendirilip öğrencilerin daha fazla istifade etmeleri sağlanmalıdır" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Buse Kölük'e kalem ile kitap seti, Polis Amca İlköğretim Okulu öğretmenlerinden, Abdullah Çelik, Emel Karakelle ve Selma Odabaş'a da çeşitli hediyeler takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız