SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osmanlıspor- E.Yeni Malatya Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2018-01-18 17:29:23
Osmanlıspor- E.Yeni Malatya Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 18.haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre, 20 Ocak Cumartesi günü 16.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan Osmanlıspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 18.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak hakemleri açıkladı. 20 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan Osmanlıspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmada Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler ise 4.hakem olarak görev alacak.

Süper Lig’de 19.hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler şöyle:

19 Ocak Cuma

20.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor-Yaşar Kemal Uğurlu

20 Ocak Cumartesi

13.30 Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği-Ali Palabıyık

16.00 Osmanlıspor Futbol Kulübü-Evkur Yeni Malatyaspor-Fırat Aydınus

19.00 Fenerbahçe-Göztepe-Ümit Öztürk

21 Ocak Pazar

13.30 Demir Grup Sivasspor-Teleset Mobilya Akhisarspor-Hüseyin Göçek

13.30 Atiker Konyaspor-Trabzonspor-Mete Kalkavan

16.00 Bursaspor-Medipol Başakşehir-Bülent Yıldırım

19.00 Antalyaspor-Beşiktaş-Halis Özkahya

22 Ocak Pazartesi

20.00 Kayserispor-Galatasaray-Cüneyt Çakır.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız