SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali'den 2.Ordu'ya Destek Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-01-23 04:28:31
Vali'den 2.Ordu'ya Destek Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban, "Zeytin Dalı Harekatı"nı yürüten 2. Ordu'nun Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu'nu ziyaret etti, harekat nedeniyle destek ve başarı dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin olarak Malatya Valiliği'nden şu açıklama yapıldı:

"Vali Ali Kaban, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu’na ziyarette bulundu.

Ülkemizin iç ve dış güvenliğini milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/PYD/KCK ve diğer terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, 20 Ocak 2018 Cumartesi Günü Saat: 17.00 'de Afrin'e yönelik olarak başlatılan "Zeytin Dalı Harekâtı" Merkezi İlimizde konuşlu olan 2.Ordu Komutanlığımız ve bağlı birlikleri tarafından yürütülmektedir.

Milli birlik ve beraberliğimizin doruk noktasına ulaştığı bu günlerde başlatılan bu harekatın yanında olduğumuzu göstermek için ay yıldızlı bayrağımızla destek vermek gerektiği düşüncesiyle 22 Ocak Pazartesi günü saat 09.00’da başta Valilik binamız olmak üzere, Belediyelerimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda ve konutlarımızda dev bayrağımızı dalgalandırmak üzere tüm Malatyalı hemşerilerimizi Ayyıldızlı Bayrağımızla donatmaya davet eden Vali Ali Kaban, bugün 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Asım Kocaoğlu’nu ziyaret ederek Silahlı Kuvvetlerimiz ve 2.Ordu Komutanlığına bağlı birliklerle yürütülen “Zeytin Dalı Harekatı” nedeniyle nezdinde başarı ve muvaffakiyet dileyip Ayyıldızlı Bayrağımızı hediye etti.

Bu nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Vali Kaban’a hediye ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Kaban, Tümgeneral Kocaoğlu ile bir süre gündemle ilgili görüşerek buradan ayrıldı."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nur (6 yıl önce)
    Cenab-ı Hak'tan, Paşamızın hayırĺı hizmetlerinde muvaffakiyetler dileriz. Kendileri de, saygıdeger eşi de son derece mütevazı insanlardır.
    0
    0
    Yanıtla