SON DAKİKA
SON DEPREMLER

24 Bin Ton Asfalt Serildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:34:56
24 Bin Ton Asfalt Serildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beş ayda 16 mahallede yaklaşık 24 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdi. 

Bir taraftan bozulan yollar onarılırken, diğer taraftan 30 yıldır kullanılmayan, Kiltepe Mahallesi Gülnebi Sokak ile Çarmuzu Mahallesi Kayacık Sokağın birleştiği yollar asfaltlandı. Hizmet alanı genişleyen Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kapasitesini ve çalışmalarını her geçen gün artırıyor.

Yeşilyurt Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Samanlı, Dilek, Özalper, Karakavak, Abdulgaffar, Kendirli, Topsöğüt, Yakınca, Yeşiltepe-Seyran, Atatürk, Cumhuriyet, Gazi, Cevatpaşa, Zaviye, Çilesiz, İnönü, Tecde, Çarmuzu, Kiltepe, Gedik, Şeyhbayram ve Melekbaba Mahallelerinde olmak üzere beş ayda 23 bin 762 ton asfalt döktüğü bildirildi.

Asfalt ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; “Toplam 16 mahalleye asfalt serimi yapıldı. Yol bakım, onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt İlçesi sürekli büyüyen, gelişen bir bölgemiz. Biz de yapacağımız çalışmalarımızla vatandaşlarımızın isteklerine daha hızlı cevap vermek için çalışıyoruz. Diğer hizmetlerimizde olduğu gibi yol asfalt çalışmalarımız da hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız