SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kupada 24 Erzincan'a Elendi: 2-1

0
Güncellendi - 2016-10-26 02:39:45
YMS Kupada 24 Erzincan'a Elendi: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Yeni Malatyaspor deplasmanda 3. lig ekibi 24 Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 kaybeden Yeni Malatyaspor, kupadan elendi.

STAD: Erzincan 13 Şubat 

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Utku Tunavelioğlu, Vural Gül 

24ERZİNCANSPOR: Bilal Atmaca, Ahmet Kaan Ergün, Barış Şaffak, Sefer Sever (Dk.89 Burhan Coşkun), Volkan Özcan (Dk.74 Oğuz Küçük), Atilla Aybars Garhan, Cebrail Serçek (Dk.65 Enes Yılmaz) Sefa Küpeli, Emre Öztürk, Safa Yıldırım, Ömer Serbest

YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Mehmet Sak, Sinan Özkan, İrfan Başaran, Eren Tozlu, Azubuike , Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Erkan Sekman (Dk.46 Diabang), Rahman Buğra Çağıran,(Dk.82 Mba ), Semih Beyaz (Dk.64 Pereira )

GOLLER: Dk.23 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor), Dk.42 Barış Şaffak, Dk. 45 Atilla Aybars Garhan (24Erzincanspor) 

SARI KARTLAR: Dk. 34 Murat Akça, Dk. 82 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 90 Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor), Dk. 68 Enes (24Erzincanspor) 

MAÇIN İLK YARISI

Karşılaşmaya etkili başlayan Yeni Malatyaspor’da Eren Tozlu, karşılaşmanın 4.dakikasında ceza sahası dışında kaleyi yokladı. Eren’in sert şutu az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın 7.dakikasında Yeni Malatyaspor’da defanstan ileriye çıkan Murat Akça’nın çok sert şutunu, kaleci Bilal son anda parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı ve top direğe de çarparak, kornere çıktı.

Gol için ataklarını iyice artıran sarı kırmızılılarda İrfan Başaran, karşılaşmanın 16.dakikasında ceza sahası dışında etkili bir serbest vuruş çıkardı. İrfan’ın etkili şutunu kaleci Bilal, son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın

23.dakikasında orta sahada Rahman’ın ara pasıyla ceza sahasına hareketlenen Eren Tozlu’nun düzgün ve sert vuruşunda top ağlarla buluştu. Karşılaşmada 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar, ataklarını iyice sıklaştırdı.

Karşılaşmanın 29.dakikasında İrfan Başaran’ın sert şutu az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın 40.dakikasında Mehmet Sak’ın soldan ortasında ceza sahası arka direğinde kendini unutturan Eren Tozlu’nun kafası az farkla auta çıktı.

İlk ciddi atağını karşılaşmanın 43.dakikasında gerçekleştiren 24 Erzincanspor, eşitlik golüne ulaştı. Sefer Sever’in sağdan ortasında ceza sahasında kendini unutturan Barış Şaffak’ın şık volesi direğe de çaparak, ağlarla buluştu:1-1

Karşılaşmada 1-1 eşitliği bulan 24 Erzincanspor, üstünlük sayısına ilk yarısının uzatma dakikalarında ulaştı. Karşılaşmanın 45+1 dakikasında ceza sahası sağ tarafından Volkan Özcan’ın ceza sahasına ortasında Aybars Garhan’ın etkili kafasında top ağlarla buluştu ve 24 Erzincanspor skoru 2-1 getirmeyi başardı.

İlk yarıda başka gol olmadı ve 24 Erzincanspor, ilk yarıyı 2-1 üstünlükle tamamladı.

MAÇIN İKİNCİ YARISINDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili silahlarını oyuna alan İrfan Buz, ikinci yarıda da skoru değiştiremedi. Dialiba, Pereira ve Sunday Mba’yı oyun süren Buz’un talebeleri, ikinci yarının başından itibaren, oyunu rakip alana yığmayı başardı.

Karşılaşmanın 52.dakikasında Mehmet Sak’ın ceza sahasına ortasında Sinan Özkan’ın etkili kafa vuruşu kaleci Bilal’de kaldı.

Eşitlik sayısını arayan sarı kırmızılılarda Dialiba’nın 59.dakikasındaki etkili şutu defansa çarptı ve kornere çıktı.

Karşılaşmanın 61.dakikasında Azubuike’nin kendi getirdiği topla ceza sahası sağ çaprazından sert şutu defanstan kornere çıktı.

Ataklarını iyice sıklaştıran sarı kırmızılılarda, karşılaşmanın 65.dakikasında Sinan Özkan’ın sol taraftan sert şutu az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın 67.dakikasında Dialiba’nın pasında topla buluşan Sinan Özkan’ın sert şutu kaleci Bilal’de kaldı.

Karşılaşmanın 68.dakikasında ceza sahası dışında İrfan Başaran’ın serbest vuruştaki ortasında ceza sahasında iyi yükselen Dialiba’nın etkili kafa vuruşu kaleci Bilal’de kaldı.

24 Erzincanspor, kontra ataklarla gol üçüncü golü aradı.

Karşılaşmanın 78.dakikasında Sefer Sever’in ceza sahası dışında sert vuruşu, yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmanın 85.dakikasında Pereira’nın soldan ortasında ceza sahasında kendini unutturan Dialiba’dan önce kaleci Bilal çift yumrukla topu uzaklaştırmayı başardı.

Karşılaşmanın 90+4 dakikasında ise Eren Tozlu’nun sert şutu direkte patladı. Maçta kalan sürede başka gol olmadı ve 24 Erzincanspor adını gruplara yazdırmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Erzincan, AA

maç1

maç2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    Kim ne yapsın türkiye kupasını diyenlerin futbolla alakaları olmadığı belli..süs olsun diye bu kupayı yapmıyorlar..tur atlayana para veriyorlar..prestij kazaniyon..kendine güvenin geliyor..rakipkerin senden cekiniyor..bunları her aklı basindaki takım ister..istemeyen kendine mazeret buluyor demektir..nitekim irfan hocada bugün itiraf etti..gücümüz erzincana yetmedi diye..bence böyle bir defansla 1.ligde şampiyon olmamız çok zor..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    boş boş konuşmak ne kadar güzel. arkadaşım kim ne yapsın türkiye kupasını. üstelik bunu geçseydik gruplar vardı, sanki türkiye kupasını mı alacaz? türkiye kupası hikayeden bi kupa. bizim için esas olan süper lig'dir.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    Hayırlısı olsun hiç önemli değil.Asıl olan lig maçlarıdır.kupa maçı önemli değil.Yanlız şu bir gerçek Sinan Özkan nın olduğu maçlarımızda YMS her zaman bir kişi eksik oynuyor derim..Tüm malatya lılara sevgiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (7 yıl önce)
    yorumlara bak snki malatyaspor değilde barcelona ne kadar büyük görüyorsunuz bu takımı arkadaş erzincan tokatı yapıştırdı attı kupadan dışarı kendinize gelin siz malatyasporsunuz barcelona değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit Aslan (7 yıl önce)
    Sinan 3 lig futbolcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Arkadaşlar kendimizi kandırmayalim..irfan hoca kupadada iddialı olacağız dememismiydi...ben sürekli yorumlarimda belirtiyorum bizim defans çok kötü diye..birçok maçımızda şans bizden yanaydı..bence erzincan bize kral çıplak dedirtti..irfan hocam defansa acil çözüm gerekiyor..rakip oyuncular çok boş kaliyor..defans sorunu çözülmezse elazığ bizi cok rahat yener..aman dikkat..benden söylemesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (7 yıl önce)
    Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakalım Elazığı yenip yolumuza devam ederim.Başarılar malatyamm
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Takimin yenilmesine sevinenler Malatyali olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum, her maçı kazanan takım olamayacağını, hele Türk takımı hiç olamayacağını (sistemsizlik, ego, profesyonel olmayış) anlayamadılar gitti. Millet takıma, yönetime, teknik ekibe saldırmak için her maç pusuda bekliyor sanki...
    0
    0
    Yanıtla
  • ben sevindim, üstelik yedi göbek de malatyalıyım ve fanatik malatyasporluyum. zaten alamayacağımız ki zaten hiç bi itibarı da olmayan türkiye kupasında enerji kaybetmek, sarı kartı, sakatlığı ıvır zıvırıyla futbolcu kaybetmeye gerek yok. bizim tek hedefimiz süper lig olmalı. şu sitede de herkes teknik direktör. ofsaytı kestiremeyen adamlar yok defans kötü yok forvet kötü. tavsiyem size, gidin kumda oynayın
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Defansımız çok ama çok kötü.Elazığ maçında bu hataları yapalarsa kesin mağlup olurlar.Manisa maçında araya atılan her top pozisyon oldu. Bu maçta da yan toplar gol oldu.Defansa acil çözüm gerekiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim defans Çok sağlam bu ligin üstünde bugünkü maçta ahmet burak, Yiğitcan ve caner yoktu manisa maçına gelince kaleci defansı toplayamıyor gerekli uyarı arkadan gelmiyor alınacak topları almıyor aynı defans kalede vedat varken top sektirmiyordu sadigin performansı düştü vedat sakatlandikdan sonra kaleci çok önemli oyun kaleden başlıyor ve kalede bitiyor ligin en zayıf kalecisi şuan bizim hakan görünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Yedek dediklerimiz 2.ligde şampiyon olur demek ki yedekler ilk 11 ri zorlamiyor bu durum iyi değil kim ne derse desin Malatya bu takıma yenilmemeliydi bu yenilgi dünyanın sonu değil takıma destek veren sayın cakira ve yönetime tesekkur ediyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Malatyaspor un yenilgisine sevinilmez ama bu sefer sevinelim ligde şampiyonluğa oynayacaksa kupa ayak bağı olurdu gruplarda deplasman masrafı futbolcu sakatlığı cezalar vs bunlar takıma maddi ve manevi zarar olusturabilirdi bu nedenle maç maç bakıp tek kulvarda 26 hafta sonra şampiyonluk ipini göğüsleriz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (7 yıl önce)
    Allah yüzümüze bakmış ne kupası ya,gruplar desen en az 3 maç ligdeki maçlarda cacıktık Allah yüzümüze bakmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Geçin bunları Y.Malatyaspor şampiyonluğa oynadığı bu grubun en iyi takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Bunun neresi ayıp.Ayıp diyen d.davut hangi karizmadan bahsediyorsun.Senin mantığına göre bundan birkaç yıl önce pendikspora Türkiye kupasında elenen ,her sene şampiyonluğa oynayan fenerbahçenin karizmasını mı çizdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir kardeş zorumuza gitti.bizim için Y.Malatya FB.den GS dan BJK dan daha kıymetli.Bizim için Y.Malatya bu yılın en kral takımı. bizim bu yıl her takımı ezmemiz lazım. Herkes bizden korkmalı.Şampiyon olacaz ŞAMPİYON.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (7 yıl önce)
    Bir ton para elden kacti bu takimda revizyon sart o sinan ozkan futbolcu falan degil bu fotbolla hafta sonu elazig a yeniliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca ...Almanya (7 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor Eger Elaziğ maçinda yenilirse ben o zaman konuşurum ; çunki kupada küçümsedi kafalarına taş düştü ama Elazığ macında kaya düşer aman dikkat ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Aslari hic oynatmamaliydi .bari yedeklerle yenildik derdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (7 yıl önce)
    Bence iyi oldu. Eğer ligde iddialı isek, elenmemiz hayrımıza oldu. İki kulvarda götürmek zor olurdu. Yalnız takımımızın ders alacağı çok şey var. İrfan hocam bunun bilimcindedir. Başarılar YENİMALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim44 (7 yıl önce)
    Yine MALATYAsporum düşmanları ortaya çıkmış ; hemen firsat buldunuz bu takim sahipsiz değil iyi günde kötü günde yanindayiz şampiyon MALATYASPOR...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorumda bilinçli elendik havası var... İrfan hoca ikinci yarı tüm as futbolcuları sahaya sürdü nr yaptı ettilerse atamadılar. 1 ligde 8 maç yaptık hiç bir maçta Malatyayı rakip takımlar Erzincan kadar zorlamadı... Tamam oynadık ama ne olursa olsun elemeliydik bu skor bize yakışmadı bence bu skorda erken bir uyarı olsun takıma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (7 yıl önce)
    Arkadaş anlamadığım şey şu. Biz bir Beşiktaş mıyız ki 3 kulvardan giderken Türkiye kupası bize engel olsun. Bu takım bir yıl öncede aynı şekilde elenmişti. Tamam çok şükür takım iyi gidiyor. Ama buda para demek prestij demek. Hatırlayın 2. ligdeyken Kupada gruplara kalıp Fenerbahçe ile son maçı oynayıp kazanmıştık. Para ve atmosfer olarak olumlu yansımış, memleket eski havasına bürünmüştü. Demem o ki bu güzel gidişatı bununla taçlandırabilirlerdi. Ummadık taş baş yardı biraz. Olsun. Biz takımımızın da memleketimizin de yönetimin de arkasındayız.. Başarılar Malatya'm...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    canları sağolsun ligde kayıp olmasın kupa önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Arkadaşlar amaç kupa degil amaç kasamıza giren para bakın rakibi hafife almayacaksın sanki biz erzincan mışız gibi banik neyaptıgını bilmeyen bir görüntü çizdik yinede sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız..m
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Bence şampiyonluk adına iyi bir adım bu. Yoksa kupa maçları bizi çok yoracaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    MADEMKI ELENECEKSINIZ DAHA ONCE ELENEYDINIZ HIC BARI TARAFTARI BENLENTIYE SOKMASAYDINIZ BEYLER
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    tam bir rezalet. kupada değil iğde devam etmek istiyoruz düşücesindeysen perreiranın orada ne işi var. erzincansporu iyi okuyamadığı belli. eren, sinan buğra gibi ne yapacağı kestirilemeyen formsuz adamlarla ilk 11 e çıkıyorsun. ilk golü desen adam gole gidiyor belli bizim defans arkada ağırdan alıyor. bana göre suçlu irfan buzdur. ne istediğini bilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    HEM PARAMIZ YOK DIYORSUNUZ HEM GURUPLARA KALMIYORSUNUZ DEMEKKI PARANIZ VAR SAYIN GEVREK
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaaaa (7 yıl önce)
    Sinan kardes ikinci devre takim nasil toparladi As oyuncuların oyuna girmesiyle takim toparladı. Bu takımda Ertaç gibi kaleci, Erkan sekman gibi oyuncu forma giyerse yenilgi normaldir. Adamlar kaleye 2 kez geldi 2sini de içeri aldı Ertaç. Bir kişi de biz kupa istemiyoruz şampiyonluk istiyoruz diyor. Zaten her sene bu mantıkla yol alindigi için kupada bi halt yapamıyoruz. Kendinizi kandirmayin kupayı kim istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Sonucu hayırlı olan maçtır. Erzincan Süper Ligden Adanaspor'u eleyip bu tura gelmişti. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Takımımızın yerlileri genelde 30 yaş ve üstü. Bu adamlarla 6 tane kupa mçı oynamak iş değil. Alınan sonucun havaya giren takımı kendine getirmesini diliyorum. Elazığ maçı öncesi böyle bir şok iyi oldu. Takım en azından daha derli toplu oynar ve daha motive olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    YMS ikinci devre açıldı.Gol atma uğruna telaşa düşünce bir türlü Erzincan savunması ve kaleciyi aşamadı.İkinci devredeki değişikliklerde bir işe yaramadı.Umarım bu yenilgi Elazığ maçına yansımaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaaaa (7 yıl önce)
    Zaten gruplara kalsan sanki gidip kupayı mi kazanacaktın. Kupayı alamayacağıni bilmemize rağmen tek hevesimiz takımımızi gruplarda da izleyip keyif almaktı. Çok gördün Sağol Mr. BUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • D.Davut (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun.Bu ayıp ın altından nasıl kalkılır bilinmez.Bütün karizma biranda bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • ultrasmalatya (7 yıl önce)
    kupayı ıstemıyoruz biz hedef şampiyonluk
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyaaaa (7 yıl önce)
    Hani kupada final olmalıyız diyen bi taraftar vardı alsana final:) yedek kadroyla saha çıkıp sonradan tutusunca as kadroyu tek tek oyuna alan bi teknik adamla bu iş olmaz kardes. İşi riske sokmanin ne anlami var as kadronla oyna skoru garantile ondan sonra al oyuna deneme amaçlı bi kaç genç oyuncu. Bu iş böyle olur
    0
    0
    Yanıtla