SON DAKİKA
SON DEPREMLER

25 Bin Öğrenciye Trafik Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Trafik Haftası kutlamalarının 6 Mayıs Cumartesi günü başlayacağı belirtilirken, hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceği, 40 ilköğretim okulunda 25 bin öğrenciye "trafik bilinci ve trafik kuralları"nın anlatılacağı belirtildi.

Valilikten verilen bilgiye göre; Trafik Haftası kutlama programı şöyle:

"1- Araç Korteji ve Şehir Turu
06 Mayıs 2006 Cumartesi günü saat 10:00’da Emniyet Müdürlüğü önünden İnönü Caddesi, Fuzuli Caddesi, Kanalboyu, Atatürk caddesini takiben Belediye önünde tamamlanacak olan ve İlimiz Kurum ve kuruluşlarından araçların katıldığı Araç Korteji düzenlenmesi.

2- Trafik Haftası ve Trafik Standının Açılışı
06 Mayıs 2006 Kortej bitiminden sonra İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde Trafik Haftasının ve Trafik Standının açılışının yapılması.

3- Konferans
08 Mayıs 2006 Pazartesi günü saat 14:00’de Halk Eğitimi Merkezinde İnönü Üniversitesi Eğitim fakültesi Öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇIRAK’ın konuşmacı olarak katılacağı “Trafikte İnsan Davranışları” konulu konferans düzenlenmesi. Bitiminde Okullar arası düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ve Yılın sürücüsüne ödüllerinin ve Konferansa katılan konuşmacıya katılım belgelerinin verilmesi.

4- Haftayla İlgili Ziyaretler
10 Mayıs 2006 Çarşamba günü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personelinden bir grubun Saat 14.00 itibarıyla Trafik Kazalarında yakınlarını kaybeden veya yaralanan aileleri ve Sakatlar Derneğinin ziyaret edilmesi.

5- Trafik Haftası Eğitim Çalışmaları
10 Mayıs 2006 Çarşamba günü bir plan dahilinde ilimiz merkeze bağlı 40 İlköğretim Okuluna Ekipler Amirliğinin Motorize Ekip Personellerince gidilerek, buradaki 25.000 öğrenciye “Trafik bilinci aşılamaya çalışılması, yayaların uyması gereken trafik kuralları” hakkında seminerler verilmesi.

11 Mayıs 2006 Perşembe günü Saat 14:00’de Polisevi Müdürlüğünde İlimizde bulunan Fahri Trafik Müfettişleri ile Yeni yasal düzenlemeler ile ilgili bilgilendirme toplantısının yapılması.

6-Broşür ve Diğer Promosyon Ürünlerinin Dağıtımı
Trafik Haftası içinde Yayalar,Sürücüler ve öğrencilere yönelik basımı yapılan broşürler ile hazırlanmış olan diğer promosyon ürünlerinin şehrin muhtelif yerlerinde, ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında dağıtımının yapılması."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız