SON DAKİKA
SON DEPREMLER

25 Bin Paket Kaçak Sigara

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:04:48
25 Bin Paket Kaçak Sigara
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından iki ayrı operasyonda toplam 25 bin 280 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince;

21/09/2012 ile 24/09/2012 tarihleri arasında yapılan iki ayrı operasyon kapsamında;

46 ** 229 plaka sayılı araçta 4000 paket sigara, ayrıca araç sürücüsü olan H.B.Ö. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 14.320 paket olmak üzere toplam 18.320 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, H.B.Ö isimli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Sigara) suçundan işlem yapılmış, sigara naklinde kullanılan 46 ** 229 plaka sayılı araca el konulmuştur.

Ayrıca 49 ** 387 plaka sayılı araçta 6960 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiş, aracı kullanan H.B. ve E.S. isimli şahıslar hakkında 4733 ve 5607 SKM suçundan işlem yapılmış, sigara naklinde kullanan 49 ** 387 plaka sayılı araca el konulmuştur.

Yapılan iki operasyon neticesinde ele geçirilen toplam 25.280 paket Gümrük Kaçağı Sigaraya ve olayda kullanılan iki araca el konularak İlimiz Gümrük Müdürlüğüne teslim edilmiştir."

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız