SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2,5 Milyon TL'lik Trafik Cezası Kesildi

0
Güncellendi - 2018-06-07 02:44:19
2,5 Milyon TL'lik Trafik Cezası Kesildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik ekipleri tarafından Mayıs ayı boyunca yapılan denetimlerde, 51 bin 217 araç sürücüsü kontrol edilirken, 2 bin 354 araç sürücüsü ve 8 bin 737 araç sahibine toplamda  2 milyon 549 bin 682 TL ceza kesildi.

Denetimler kapsamında 97 araç sürücüsünün ehliyetine el konulurken, 505 araç ise trafikten men edildi. Trafikten men edilen araçlardan 3'ünün abartı egzoz kullandığı öğrenildi. Yine 8 araca abartı egzoz nedeniyle cezai işlem uygulandı. 59 motosiklet sürücüsüne kasksız motor kullanmaktan, 21 araç sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan ceza kesildi. 39 okul servisinde de denetim yapıldığı öğrenildi. Ayrıca ilgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, yetki belgesiz yolcu taşımacılığı yapan 7 araç sürücüsüne de ceza kesildi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent yaşar (5 yıl önce)
    Ceza ceza ceza başka hizmet Yok girebiliyonmu Cezmi kartaya heryer uyuşturucu yuvası yazık çocuklara
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet AYDINCAK (5 yıl önce)Bülent yaşar isimli kullanıcı yorumuna
    İşin uçunda para toplama olmasaydı, acaba bu kontröller yapılır mıydı? Elbette denetleme ve kontröl olmalı. Ancak, Marifet ceza kesmek değil sürücüleri yeteri kadar eğitmektir.
    0
    0
    Yanıtla