SON DAKİKA
SON DEPREMLER

25 Milyon YTL'lik Eğitim Kampüsü

A- A+ PAYLAŞ

Çalık Holding'in yapımını üstlendiği 2 bin 260 öğrenci kapasiteli Mahmut Çalık Eğitim Kampüsü'nün 25 milyon YTL (25 trilyon TL)'ye mal olacağı bildirildi.

Malatya il Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Bulut, Çalık Holding tarafından yaptırılacak olan Mahmut Çalık Eğitim Kampüsü'nün inşaatına 1 Nisan 2006 tarihinde başlanacağını belirtti.

Bulut, Mahmut Çalık Eğitim Kampüsü'nde 100 öğrenci kapasiteli 4 derslikli anaokulu, 960 öğrenci kapasiteli 32 derslikli ilköğretim okulu, bin 200 öğrenci kapasiteli 40 derslikli lise binası ile 96'şar öğrenci kapasiteli erkek ve kız öğrenci yurtları, öğretmen lojmanı, yemekhaneler, soğuk hava deposu, kapalı spor salonu, çok amaçlı salon, konferans salonu ve açık spor salonu bulunduğunu kaydetti.

Toplam 59 bin 487 metrekarelik alan üzerinde kurulacak olan kampüs içerisindeki anaokulu ile ilköğretim okulunun bu yıl içerisinde hizmete gireceğini ifade eden Bulut, "Çalık Holding'in eğitime büyük katkısı olan eğitim kampüsünün toplam maliyeti, 25 milyon YTL'dir. Çağdaş eğitim için aranan her şey projenin içinde var. Projenin 3 yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Malatya Türkiye'de örnek olacak bir örnek projeye kavuşacak. Bir yandan insanlarımıza istihdam sağlarken, diğer yandan da eğitime destek veren Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'a teşekkür ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız