SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"250 TL İdi, Bölününce Düştü!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Teşkilatının düzenlediği halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahin gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kayısıya ödenen destek primleri ve alan bazlı destek uygulaması hakkında sorulan sorulara cevap veren Şahin koalisyon görüşmeleri hakkında da konuştu. Türkiye’de birinci parti olduklarını belirterek sözlerine başlayan Şahin “Yine Türkiye’nin göz bebeği olan çözüm partisiyiz, milletin ta kendisiyiz, ancak bu seçimlerde 18 Milletvekili ile iktidarı kaybettik. Koalisyon çalışmalarında da elimizden geldiğince yapıcı olmaya çalıştık, ülkeyi tekrar ikinci bir seçime götürmemek için koalisyonda olsa bir araya gelelim iye düşündük. Koalisyon için 3 siyasi parti ile görüştük en son bu gün genel başkanlar düzeyinde CHP ile görüşülecek sonuç inşallah vatanımız adına hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

HDP’nin PKK terör örgütüyle bağlantısı olduğunu ifade eden Şahin, “HDP’yi ben bir siyasi parti olarak görmüyorum, terör örgütünün taşeronluğunu yapıyorlar, kendi iradeleri yok başka bir akılla yönetiliyorlar. DHKP/C terör örgütü CHP’yi destekliyor, PKK’da HDP’yi destekliyor. Bunların birbirinden farkı yok, belki bir seçim sonra aynı çatı altında toplanacaklar. O yüzden şimdiden ya adlarını öyle koysunlar ya da kendi tüzel kişiliklerini iptal edip bağlı oldukları terör örgütlerinin tüzel kişiliğini kurarak bir partide birleşsinler. Biz terörü her zaman lanetliyoruz ve bize göre IŞİD’in PKK’dan PKK’nın da IŞİD’den farkı yok ama ne CHP DHKP/C’nin yaptıkları eylemleri kınıyor, ne de HDP PKK’nın yaptıkları eylemleri kınıyor” dedi.

Paralel yapı ile mücadele hakkında da konuşan Şahin, “Paralel yapı bizim darbeyle işimiz olamaz diyor, peki 17 ve 25 Aralık’ta yaptıklarınız neydi, devlete ve hükümete karşı bir operasyondu. Bu paralel yapının zeka özürlü savcılarından bir tanesi çıkmış diyor ki Gezi Parkında PKK sahaya inseydi bu gün AK Parti diye bir şey olmazdı. Bunlar işte bu kadar gaflet, delalet ve hıyanet içerisindeler, işte bu paralel örgüt insanlarımızı böyle istismar ediyor, bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Kayısısı dondan hasar gören çiftçilere verilen destek primleri hakkında da konuşan Şahin, “AK Parti hükümetleri döneminde çiftçilerimize ciddi anlamda destek verildi, bu yılda bir takım sıkıntılar oldu. Başbakanımız da Malatya için 25 milyon civarında bir ödenek ayırdıklarını söyledi. Bu ödenekte müracaat eden sayısına bölündü ve ilk etapta 250 TL olarak belirlenen para müracaat sayısı attıkça 41 liraya düştü. Bizden önceki dönemlerde çiftçilerimize hiçbir zaman böyle bir destek verilmedi” şeklinde konuştu.

Şahin Kayısıya alan bazlı destek uygulaması hakkında “Yerel anlamda kayısımız için çalışmalar ve düzenlemeler yapmak lazım her şeyi devletten beklememeliyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız