SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koruculuk Önemli Bir Görev"

0
Güncellendi - 2018-05-17 20:48:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, koruculuk görevinin önemine dikkat çekerek, “Türkiye'deki güvenlik ve asayiş noktasında ki göstermiş oldukları gayret, çaba, fedakârlık ve özveriden dolayı bütün korucularımıza şükranlarımı ifade ediyorum” dedi.

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Burada konuşan Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon, “Selahattin başkanımızın derneğimize ve Malatya'mıza katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız. Başkanımızın her zaman yanındayız. Yoğun temposunda bizlere zaman ayırdığı için ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği yönetimi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Koruculuk görevi Türkiye’de ve Malatya'da da önemli bir görevdir. Bu görevi ifa ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye'de ki güvenlik ve asayiş noktasında ki göstermiş oldukları gayret, çaba, fedakarlık ve özveriden dolayı bütün korucularımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Şehit olan korucularıma Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Malatya korucular olarak 850'nin üzerinde korucu üyesi olan Malatya Korucular Derneği aynı zamanda Türkiye genelindeki korucular genel merkezi ile entegre bir kuruluştur. Bizler katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde gerek sosyal taraflar olarak tabir ettiğimiz meslek grupları, sendikalar, dernekler, meslek örgütleri ile sürekli fikir alışverişinde bulunan bir kurumuz. Bu anlamada da Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali beyin görüş ve önerileri bizim için anlamlıdır ve önemlidir” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız