SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacılara Şafak Operasyonu: 19 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-06-05 04:20:59
Torbacılara Şafak Operasyonu: 19 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 aylık çalışma sonucunda uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere şafak operasyonu düzenlendi ve 19 şüpheli yakalandı.

 Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 3 aydan beri sürdürülen operasyon çalışmasının ardından şafak operasyonu düzenleyerek torbacı diye tabir edilen 19 uyuşturucu madde satıcısını gözaltına aldı.

 Alınan bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 3 ay önce başlattığı çalışmada önce uyuşturucu madde kullanan kişilere yöneldi ve bu kapsamda 59 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yaptı. Bu çalışmalar esnasında uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen 6 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Uyuşturucu madde kullananların, “Uyuşturucu maddeyi satın aldıkları kişilerin” isimlerini vermesi üzerine Narkotik ekipleri 3 aydan beri belirlenen 21 şüpheliyi yakın takibe aldı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Emniyetteki diğer şubelerde görevli polislerinde desteği ile oluşturduğu 46 ekip ve 168 polis ile birlikte özel hareket polislerinde desteği ile eş zamanlı olarak Malatya’da 22 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.  Bazı adreslerin kapıları özel harekat polislerinin koçbaşı kullanması ile açıldı.  İstanbul’da ise 2 ayrı adrese operasyon yapıldı.

 Operasyon sonucunda toplam 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 562 adet ecstasy hap, yaklaşık 2000 adet satışı kontrole tabi hap, bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Adreslerinde bulunamayan 2 şüpheli ise polis ekiplerince aranıyor.

Burhan Karaduman - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tolga (5 yıl önce)
    uyuşturucuya hayır!!! vatandaşlarımız ve tüm sivil toplum bunların önüne geçsin.Malatya huzur kentidir.
    0
    0
    Yanıtla