SON DAKİKA
SON DEPREMLER

256 Kilo Daha Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:11
256 Kilo Daha Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda bir kamyonet içerisinde toplam 256 kilo esrar ele geçirildi. 

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma komutanlığı ekipleri Malatya’da şüphe üzerine 35 AR 5526 plakalı kamyoneti takip ettiler. Ankara istikametine seyir halinde olan kamyonet jandarma ekiplerini fark edince Akçadağ’ın Saçmalı Köyü yoluna girdi. Bunun üzerine bölgeyi jandarma ekipleri çember altına aldı. Kaçan kamyonet Akçadağ’ın Kozalak Köyünde durdurularak arama yapıldı. Aramada gizlenmiş vaziyette toplam 256 kilo esrar ele geçirildi.

Jandarma ekipleri araç içerisindeki H.Ü. ve T.S. adlı şüphelileri de yakalayarak gözaltına aldı, soruşturmaya başlandı.

Jandarma, önceki günde Kale ilçesinde 235 kilo, Darende ilçesinde ise 15 kilo olmak üzere toplam 250 kilo esrar ele geçirmiş, iki olayla ilgili 3 kişi tutuklanmıştı.

Son operasyonla birlikte Malatya'da haftanın ilk 3 gününde ele geçen esrar miktarı yarım tonu geçti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız