SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şarampola Yuvarlanan Araçta 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-06-15 06:15:00
Şarampola Yuvarlanan  Araçta 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yavuz Selim Mahallesi'nde sürücünün rampada vites değiştirirken geri kaçırdığı pikap şarampola yuvarlandı, sürücü öldü.

Kaza; Yavuz Selim Mahallesi'ndeki Eski Kireç Ocağı'nın yanında meydana geldi. TOKİ konutlarına çıkan yüksek eğimli yoldan yukarı doğru seyir halinde olan Özgür Eminoğlu (34) idaresindeki 49 AD 685 plakalı çift kabinli pikap ile seyir halinde iken, vites değiştirirken geri kaçan aracın kontrolünü kaybetti ve araç şarampole yuvarlandı.

Kazada araç sürücüsü Özgür Eminoğlu hayatını hayatını kaybederken, yanında bulunan 55 yaşındaki babası Seyfettin Eminoğlu ise ağır yaralandı. Yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücünün cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • onur öztürk (5 yıl önce)
    Para için saçma sapan bir yol yapmıssınız araba bile cıkamazken insan nasıl cıksın.Adam akıllı yol yapın.Dininiz imanınız para olmus beledıyenın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Tokiye çıkan o yol kapatılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (5 yıl önce)
    SU YOLU YAPIN ARTIK BOYLE YOKUSMU OLUR DAHA KAC KISININ CANI GIDECEK OY TOPLAMAK ICIN KAPI KAPI GEZMEYIN ICRAAT GOSTERIN YETER ALLAHIN TEOESINE EVI YAPTINIZ YOLUNUDA YAPINNNNN YETER
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatan sever (5 yıl önce)
    Bu yol akılla yapılacak bir yol değil, mühendis işi hiç değil, Bu bölgelerde 4 nokta çok tehlikeli servis ve yolcu taşıyan araçlardan birinin uçurumdan gitmesi an meselesi vebali çok büyük, demir bariyer yapmak çokmu maliyetli toplasanız 700 metre bir ocak söndü. Allah rahmet eylesin. Çok acil diş hastanesi bölgesine polis noktası istiyoruz buda ayrı bir konu, umarım mesajımı bir yetkili duyar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Emniyet kemeri TAKIN!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa çok boş konuşmuşsun takla atan araçdakilerini emniyet kemeri nekadar koruyacak merak ettim doğrusu..
    0
    0
    Yanıtla