SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözüm de Dilim de Keskindir"

0
Güncellendi - 2018-06-21 00:57:06
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, 24 Haziran seçimlerinin yaklaşmasıyla ziyaretlere hız kesmeden devam etti. MHP'li heyet Fendoğlu, "Malatya'nın sahipsiz olmadığını ispat edeceğim" dedi.

MHP'nin Malatya'daki 1'inci sıra adayı Fendoğlu il olarak Yeşiltepe'de bulunan hal binası esnaf ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Daha sonra MHP'li aday Fendoğlu, Cem Vakfı'na geçti. Burada vakıf başkanı Eşref Doğan'la sohbet eden Fendoğlu, kimseyi ötekileştirmeyen bir MHP'nin mecliste olacağını söyledi. Başkan Doğan da MHP'li Fendoğlu ve diğer adaylara başarılar diledi. Ardından Fendoğlu ve beraberindekiler Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Vakfı şubesine geçti. Vakıf Başkanı Hasan Meşeli ile sohbet eden Fendoğlu 24 Haziran'da seçildiğinde TBMM'ye gittiğinde her kesime hitap edeceğini belirtti. Başkan Meşeli de milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi. Ardından MHP'li heyet ve Fendoğlu Kuyumcular, Ayakkabıcılar pazarını ziyaret edip, kasap pazarı ve mini sebze halindeki esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden milletvekili adayı Fendoğlu, 24 Haziran'da ki seçimlerde cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliğinde ise kendilerinin aday olduklarını hatırlattı. Vatandaşlarda cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a, milletvekilliğinde de MHP'ye oylarını kullanacaklarının sözünü verdi.

MHP'li heyet kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Kiltepe Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenledi. Mahallelilerle bir araya gelen MHP'li aday Fendoğlu, kendini tanıtarak mecliste ki köprülerinin kendisinin olacağını söyledi. MHP'li heyet ardından Fendoğlu ve diğer adaylarla birlikte Beydağı Mahallesi'ne geçti. Burada mahalle toplantısına katılan Fendoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Toplantıda ilk olarak konuşan MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, adayları tanıtarak, 24 Haziran seçimlerinin ülke için çok önemli bir seçim olduğunun vurgusunu yaptı. Ardından MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da kendini tanıtarak "Malatya'dayım, Malatyalıyım. Yaklaşık 40 yıldan beri ticaretle uğraşıyorum. Alnım ak başım dik. Sözümde, dilimde keskindir. Tabi bu sözümün, dilimin keskin olması sizlerden alacağım güce bağlı 24 Haziran'dan sonrası için. Malatya'nın sahipsiz olmadığını size ispat edeceğim" ifade etti.

Daha sonra MHP'li heyet ve Beydağı Mahallesi'ne katılanlarla toplu fotoğraf çekiminin ardından Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı Gündüzbey Mahallesi'ne geçti. Burada mahallelilerle sohbet eden Fendoğlu 24 Haziran'da oylarına talip olduğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Mhp 3 ü zorluyor
    0
    0
    Yanıtla