SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Daha İyi Yere Gelecek"

0
Güncellendi - 2018-07-13 07:10:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "16 yıl içerisinde hem ekonomimizi büyüttük hem de ülkemizin huzur ve refahını daha üst seviyeye çıkartabilmek için terörle mücadele ettik. Bunda da başarılı olduk. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız ve gayretlerimiz devam edecek" dedi.

Kahtalı, Malatya'daki temasları kapsamında Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'ya görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eren, Türkiye'nin gelişimini ve ilerleyişini en iyi şekilde sürdüreceğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kurduğu hükümetten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye'nin daha iyi yere geleceğine eminiz. El ve gönül birliğiyle Türkiye daha da iyi yere gelecek ve dünya devletleri arasındaki yerini de bulacaktır" dedi.

Eren, 25 yılını dolduran muhtarlar için süper emeklilik istediklerini belirterek, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'nın mecliste isteklerini dile getirmesini beklediklerini ifade etti.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise Malatya Muhtarlar Derneği'ne teşekkür etti.

Yemin töreninden sonra Malatya'ya ilk gelişi olduğunu anımsatan Kahtalı, "Malatya'ya ilk gelişimizde muhtarlarımızla bir arada olmak istedik. 24 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz sağduyu, hassasiyet, halkın iradesinin sandığa yansıması için göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya'mız huzur içerisinde bir seçim geçirdi. Ülkemizde de aynı şekilde geçti. Ankara'da yemin töreni gerçekleşti ve yeni kabine açıklandı" dedi.

Kahtalı, Türkiye'nin yeni bir sistemle yönetileceğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımızın yemininin ardından Külliye'deki toplantıya 22 ülkenin cumhurbaşkanı, birçok ülkenin de başkan yardımcıları, üst düzey bürokratları ve büyükelçileri katıldı. Allah'a hamdolsun yeni kabinemizde açıklandı. Cumhurbaşkanımızın başkan yardımcısı var. Bürokratik sıkıntılar daha hızlı çözülsün diye bu sisteme geçildi" diye konuştu.

Çok büyük yatırımların yapıldığına dikkat çeken Kahtalı, "16 yıl içerisinde hem ekonomimizi büyüttük hem de ülkemizin huzur ve refahını daha üst seviyeye çıkartabilmek için terörle mücadele ettik. Bunda da başarılı olduk. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız ve gayretlerimiz devam edecek" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • nuri (5 yıl önce)
    halkımız bu millet vekillerinden bir şey beklemesinler yeni yönetim şekliyle millet vekillerinin etkinlikleri sona ermiştir bu günden sonra vekillerin görevleri mecliste yasa çıkarılması önerisin de yasayı onaylamaktan başka bir görevleri ve etkinlikleri ortadan kaldırılmıştır.bu mitinkte yuhalananan vekillerdir .malatya belediye meclis üyeliklerinden bir farklılıkları kalmamıştır muhtarlık ihtiyar heyetleri vekillerden daha etkin haldedirler kendilerini ağıra stmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    He he
    0
    0
    Yanıtla
  • ATAKAN KAYA (5 yıl önce)
    Bu vekile şunu soran var mı acaba ; 2002 DE asgari ücretle ne alabiliyordun şimdi ne alınabiliyor.....Yazık vallahi yazık ..Ama bu millet kendi istedi, daha bu iyi günler....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine (5 yıl önce)
    Eminim çok iyi yerlerdeyiz aydinlatığın için çok teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Öyle pahallılk varki iğneden ipliğe herşey yüzde 50 zamlanmış.çok değil 6-7 ay önceki fiatlar uçmuş.bu ayda dometes 4 tl.biber 3tl. Olurmu yav.6 ay önce 15 tl.olan kaşar 26 tl.sadece bu birkaç örnek. Allah milletin yardım cısı olsun.böyle pahallılk görmedik hayatımzda.Akp nin işi zor ya bir çözüm bulacaklar yada yolcular.
    0
    0
    Yanıtla