SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narin'den Veda Açıklaması

0
Güncellendi - 2018-07-20 04:20:54
Narin'den Veda Açıklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi başkanlığı görevini geçtiğimiz günlerde Naim Kayısıcı'ya devreden Necdet Narin, bir veda açıklaması yaptı.

Başarılı bir çalışma döneminin ardından başkanlık görevini bırakan Narin'in açıklaması şöyle:

"1985 yılında 8. Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal’ın onursal başkanlığında kurulan 15 yıla yakın hizmet ettiğim mütevelli üyesi olduğum Malatya Eğitim Vakfının Şube Başkanlığından ayrılmış bulunuyorum.

Gururla hizmet etmek imkânını bana lütfeden beraber çalıştığım genel başkanlarıma teşekkür ediyorum. Genel başkanlarım İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Sayın Prof. Dr. Mesut Parlak hocama, Milli Eğitim ve Spor eski Bakanı Sayın Metin Emiroğlu’na, iş adamı Sayın Şaban Taçyıldız‘a, Bakırköy Belediye eski Başkanı Sayın Naci Ekşi’ye, Genel Başkanlık görevini yürüten TBMM Başkanı Başdanışmanı Sayın İsmet Elgül ‘e ve İstanbul Yönetim kuruluna, Ankara Yönetim kuruluna ve Malatya şubesinde beraber yola çıktığım özveri ile çalışan ve desteklerini esirgemeyen çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, görev dönemimde kurduğumuz kadın kolları ve gençlik kollarının sevgili başkanları ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Çok değerli kamu kurum ve kuruluşları ile STK ‘nın çok değerli başkanlarına ve kıymetli basın mensubu arkadaşlarıma verdikleri desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Eğitime gönül vermiş hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla maddi imkândan yoksun üniversite öğrencilerine burs sağlayan bütün Malatyalı dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Nazmi Değirmenci (5 yıl önce)
    Sevgili abimiz. beyefendi duruşunuz, nezaket ve zerafer üzre tavırlarınızla Malatyanın yetiştirdiği nazik güzel insanlardan birisisiniz , Malatya yı temsiliyet noktasında etkin olan her platforma yakışırsınz . Eğitime verdiğiniz değer , gençlerimizin yetişmesine sunduğunuz katkı takdire şayandır. Bir Malatyalı olarak teşekkürlerimi kabul buyurun. Selam ve muhabbetlerimle sağlık günler diliyorum .
    0
    0
    Yanıtla