SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ç.Rize Okan Buruk'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-09-20 20:09:34
Ç.Rize Okan Buruk'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Okan Buruk ile sezon sonuna kadar prensipte anlaşmaya vardı.

Yeşil-mavili kulübün yetkililerinden alınan bilgiye göre yolların ayrılmasına karar verilen teknik direktör İbrahim Üzülmez ile sözleşme feshi için görüşmeler tamamlandı.

Üzülmez'in alacaklarını peşin istemesi üzerine şampiyonluk primleri ve bu yılki alacaklarının bugün hesabına aktarılarak sözleşmesinin sonlandırılacağı öğrenildi.

Teknik direktör arayışları doğrultusunda, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ve yönetim kurulu üyesi Ali Zeki Saruhan'ın İstanbul'da Okan Buruk ile bir araya geldiği ve sezon sonuna kadar prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi.

Sözleşmenin hazırlanmasının ardından Buruk ile yarın İstanbul'da resmi sözleşmenin imzalanacağı belirtildi.

Okan Buruk'un Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımın başında olup olmayacağı Cuma günü netlik kazanacak.

BAŞKAN NE DEMİŞTİ?

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, 17 Eylül Pazartesi günü yaptığı açıklamada, "Hoca konusunu özetlemek gerekirsek, Malatya maçına Mehmet Ali Karaca ile çıkacağız. Karaca’nın üzerinde dört dörtlük, Rize kamuoyunun inanacağı bir hoca karşımıza çıkmadıkça Karaca’yı değiştirmemizi gerektiren bir olayla karşı karşıya değiliz. Kafamıza yatan çok büyük bir isim olmadıkça teknik adam konusunu gündeme dahi getirmiyoruz. Karaca’yı da her lafa her söze malzeme yapmak istemiyoruz. Piyasada bir sürü isim var. Bir teknik adam fırsattan istifade aylık 100 bin dolar maaş istedi bizden. 90 kişi çalışıyor tesislerimizde. Ayda 90 kişiye verdiğimiz para ortalama 280 Bin TL. Bir hocaya böyle bir kulüp ayda bu kadar para veremez. Türk futbolunun gerçeklerini de bir şekilde paylaşalım.’’ demişti.

Rize, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız