SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'a Araç Desteği

0
Güncellendi - 2018-09-25 14:10:47
Hekimhan'a Araç Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyesi olan Malatya’nın Hekimhan ilçesine çöp kamyonu hibe edildi.

Malatya’nın Hekimhan ilçesine Çiğli Belediyesi meclisinde alınan kararın ardından 2005 model 18 tonluk çöp kamyonu hibe edildi. Hekimhan halkının kullanımı için ayrıca beş adet 800 litrelik çöp konteyneri, 6 adet bank ve 10 çöp kutusu hediye edildi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, göreve geldiğinden beri imkanları sınırlı olan kardeş belediyelere destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla Türkiye’nin hemen her bölgesinde bulunan kardeş belediyelere destek olduklarını belirterek, “Mali olanaksızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyemiz Hekimhan’a bir adet çöp kamyonu hibe ettik. Ayrıca belediyelerin ihtiyaçlarına göre farklı kalemlerden oluşan malzemeler de gönderdik. Belediyeler arası desteğin önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Hekimhanımıza hayırlı olsun,sayın başkanımıza sonsuz teşekkürler ,
    0
    0
    Yanıtla