SON DAKİKA
SON DEPREMLER

27 Akademik ve İdari Personel Gözaltına Alındı

0
Güncellendi - 2016-11-09 16:32:13
27 Akademik ve İdari Personel Gözaltına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, terör örgütleri mensuplarına yönelik yürütülen operasyon ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Açıklamada İnönü Üniversitesi personeline yönelik Malatya merkezli 10 ilde ve 34 ayrı adreste gerçekleştirilen operasyonda 27 akademik ve idari personelin gözaltına alındığı belirtildi.

Valilik açıklamasında şu bilgilere yer verildi;

"Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut, bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilenlerle ilgili olarak Valiliğimizce yapılan çalışmalar çerçevesinde;

15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin birliğine, varlığına, bekasına, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milletimizin iradesini temsil eden TBMM’ni ve diğer Kurumlarımızı, Demokrasiyi ve doğrudan halkımızı hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan etkin mücadele kapsamında Malatya ilimizde;

Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY Terör Örgütüne Yönelik Yürütülen Soruşturma Kapsamında:

FETÖ/PDY Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İnönü Üniversitesi personeline yönelik Malatya merkezli 10 (on) ilde ve 34 ayrı adreste gerçekleştirilen operasyonlar sonucu akademik ve idari personelden oluşan 27 kişi gözaltına alınmıştır.

MLKP Terör Örgütlerine Yönelik Yürütülen Soruşturma Kapsamında;

Gözaltında bulunan kişilerden Adliye sevk edilen MLKP Terör Örgütü Üyesi 7 kişi 07.11.2016 günü Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmış, Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest kalmalarına yapılan itiraz sonucu 5 terör örgütü üyesi tutuklanmıştır.

Kamuoyunun Bilgisine Sunulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şemsi (7 yıl önce)
    Atadığı yardımcı, genel sekreter, dekanları, yüksek okul müdürleri FETÖ den göz altına alınan bir rektör derhal istifasını sunmalıdır
    0
    0
    Yanıtla