SON DAKİKA
SON DEPREMLER

27 Esrarcıya Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son 2 ay içerisinde sokakta uyuşturucu satmak suçundan yakalanlardan 27 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin sokakta uyuşturucu satanlara yönelik başlattığı çalımaların sıkı bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi.

'Torbacı" olarak nitelendirilen, sokakta uyuşturucu satanlara yönelik olarak 2011 yılının ilk 2 ayında yapılan operasyonlarda yakalanıp da adliyeye sevk edilenlerden toplam 27 kişinin tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydedildi.

Bu arada son dönemde Malatya'da sokakta uyuşturucu satanların artış göstermesi nedeniyle vatandaşların bu konuda ihbarda bulunarak emniyet güçlerine yardımcı olmaları istenirken, özellikle liseye çocukları giden ailelerin çok dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız