SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Proje Mevcut Parklarımızın Çok Ötesinde"

0
Güncellendi - 2016-11-10 02:16:56
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Karakavak bölgesinde 270 dönümlük bir park projesi uygulayacaklarını ve bu projeye 2018 yılında başlamayı arzu ettiklerini bildirdi.

Çakır, Karakavak bölgesinin sağlıklı gelişmesini hedeflediklerini belirterek, “Bölgenin cazibe merkezine dönüşmesi için bir dizi çalışmalarımız var. Bu projelerimizden biri olan 270 dönümlük park projemize, 2018 yılı içerisinde başlamayı arzuluyoruz. Projesi hazırlanan parkımız Malatya'da bulunan mevcut parklarımızın çok ötesinde bir park olacak. İçinde biyolojik gölet, botanik bahçesi, kültür merkezi, müze gibi birçok yaşam alanını içinde barındıracak proje bölgenin nefes almasını sağlayacak” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mür44 (6 yıl önce)
    gaziantebe gitsinlerde park görsünler şehrin yarısı park yeşil alan mesire yerleri dinlenme yerleri her yerde çardaklar dinlenme yerleri malatya da hiç bir şey yok çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamdi Gündoğar (7 yıl önce)
    Park bir şehir için gereklidir. ancak ondan önce Malatya'nın trafiği gelmektedir. Malatya'nın merkezi trafiği günün her saatinde kilitlenmektedir. Malatya'nın trafiğinin rahatlatılması için şehrin dengeli bir şekilde açılıp yayılması gerekir. Mutlaka yeni yollar, yeni kavşaklar yapılmalıdır. Kuzey çevre yolu, ona paralel kuşak yollar yapılmalıdır. Yollardan sonra parklar ve yeşil alanlar düzenlenmelidir. Mevcut yollara makyaj yapmak, trilyonları, defalarca yapılan ve bir işe yaramayan "Malatya evleri"ne yatırmak belediyecilik değildir. Ulaşımı, suyu İstanbul'dan pahalı hale getirmek hiç değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuk (7 yıl önce)
    Park park diyorlar parkinda sagini solunu betonla kapliyorlar. PArk dedigin yesil olur, agaci, çiçeği olur bunlarinki beton yığını. sagina havuz soluna yürüyüş yolu ortaya da neye yaridigi belli olmayan bir kent konseyi binası al sana park komik olmayin Allah askina insanlari çoluğu çocuğu betonun icine sıkıştırdiniz bir de kasila kasila sokaklarda biz çalışıyoruz diye geziniyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazılı (7 yıl önce)
    Sebahattin mudur cok karizma cikmis. Mudurum senin varligin yeter be!
    0
    0
    Yanıtla
  • harranlı (7 yıl önce)
    Eğer ki Malatya Büyükşehir Belediyesinin hizmet bölgesi Şehrin batı yakasıysa (Fahrikayhan, Karakavak, Tecde, Bostanbaşı) doğu yakasına da (Çöşnük, Tandoğan, Orduzu, Taştepe) Elazığ Belediyesine bağlayalım o zaman; belki o zaman belediyecilik hizmetlerinden istifade etme şansı bulur bu semtler....
    0
    0
    Yanıtla
  • BULENT ARICA (7 yıl önce)
    park yapımında usta bir belediyemizin olması daha asil işlerin yapılmasını öteledi hep.park yapımı haber bile olmaması gereken bir icraat.bütün belediye başkanlarımız bir müteahitle birlikte kaldırımda yada bir parkta yaptıklarının ne kadar büyük bir iş olduğunu söylercesine geziyorlar.gerçekten VİZYON SAHİBİ OLMAK çok değerli bir hazine ,ancak gel gör ki: o kelimeyi kavrayacak bir başkan nasip olmuyor bize.buna şükür diyelim.3 metreye bir sokak lambası dikmek,ana cadde kaldırımlarını 3 ayda bir çiçeklemek,suyu altın fiyatına halka satıp şu kurak dönemde onbinlerce ton suyu gereksiz yerlerdeki çimlere dökmek,1 yıllık asfaltı ameliyat etmek,seneye tekrar ameliyat günü almak ...vs.Allah bizi bu lale devrinde en az hasarla çıkmamızı nasip eder inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    2035 te de biter .....
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    işte böyleee..inşallah faliyete geçer.yıllardan beri yazıyorumm ,ciiddi bir eksiklikti.darısı merkez ilçelerimizin başına.300 dönümden az olmamak şartıylaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • harranlı (7 yıl önce)
    Evet Malatya Büyükşehir Belediyesi bütün yatırımlarını, tüm belediyecilik hizmetlerini, çevre düzenlemelerini ve projelerini hep Fahri Kayhan Karakavak ve Bostanbaşına yapsın. Çöşnük Tandoğan ve Taştepe tarafları Malatyanın semtleri değil nede olsa. sanki Musulun, Bağdatın, Fellucenin semtleri. Belediyemizi tebrik ediyor! Amirlerinin büyük çoğunluğunun mülk sahibi olduğu karakavak fahrikayhan ve bostanbaşına yapılan yatırımlarından dolayı teşekkür ediyoruz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • m.m.yilmaz (7 yıl önce)
    NE BOTANİK PARKI NE MÜZESİ , YARIN ÖBÜR GÜN YAPARLAR SONRADA KAFELERE KİRALARLAR , HANGİ AKPLİ BELEDİYE PARA KAZANAMAYACAĞI TEK BİR PARK YAPMIŞ ??? SÜMER PARKTA YEŞİL ALANDI GÜYA 10 TANE KAFE VAR ORADA ...
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat4 (7 yıl önce)
    bence park için yanlıs bır yer daha guzel bır yerde tecde tarafında olmalı yesılyurt tarafında olmalı sehır ıcınde olan parklara aıleler gıremıyor herkes bunu goruyor ıcınde her turlu ınsan var sehırdekı parkların
    0
    0
    Yanıtla