SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Zaman Yanınızdayız"

0
Güncellendi - 2018-11-05 03:35:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Lösemili çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görmekte olan Lösemili çocuklar ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler verildi, çocuklar için doğum günü pastası kesildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından sosyal çalışmalar kapsamında İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amirliği tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuk Haftası kapsamında Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Lösemili Çocuklar ve aileleri ziyaret edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce’nin eşi Songül İnce’nin İl Jandarma Komutanlığı personeli ile birlikte katıldığı etkinlikte lösemi tedavisi gören çocuklar tek tek odalarında ziyaret edildi. Albay İnce’nin eşi Songül İnce ve jandarma personeli lösemili çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. Songül İnce, çocukların tedavileri ve süreçleri ile ilgili olarak hastane personelinden bilgi aldı.

Karşılarında Jandarmayı gören çocuklar mutluluklarını gizleyemezken, aileler çocuklarına moral veren Jandarma mensuplarına teşekkür ettiler. 

Ziyarette çocuklara çeşitli hediye paketleri verilirken, doğum günü olan bir çocuğun ise üzerinde jandarma amblemi bulunan yaş pastası toplu halde kesilerek, tüm çocuklara ve ailelere ikram edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce’nin eşi Songül İnce, çocukların istek ve taleplerini de dinleyerek, onlarla uzun süre sohbet etti. Songül İnce, çocuklara ve ailelere “Her zaman yanınızdayız.” derken, İl Jandarma Komutanlığına gelmek isteyen çocukları her zaman misafir edebileceklerini ifade etti.

Songul İnce ve jandarma personeline zaman zaman sarılarak duygusal anlar yaşayan çocuklar ve aileleri, kendilerine moral veren jandarma mensuplarına teşekkür ederek, “Çocuklarımız çok mutlu oldular. Jandarma mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız