SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"28 Şubat Refah'ı Bölmek İçindi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:56
A- A+ PAYLAŞ
Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 28 Şubat dönemine ilişkin soruşturmayı eleştirerek, "Nerede çete başkanları, nerede 28 Şubat başbakanını pijama ile karşılayan zat, nerede 28 Şubat başbakanı, nerede ülkeyi maddi ve manevi soyduran zat, yani o günün Başbakanı Mesut Yılmaz" diye konuştu.
 
SP İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. SP il binasında gerçekleştirilen il divan toplantısına SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı. 
 
SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 28 Şubat'ın, o zaman Refah Partisi olan partilerine karşı yapılan aslında İslamı yaşayan ve yaşatanlara karşı yapılan bir operasyon olduğunu belirterek "28 Şubat Türkiye'de bulunan şuanda maşa olarak kullanılıp bir yerlere atılan insanların değil, ABD'nin ve İsrail'in planladığı Türkiye'deki maşalarını kullandığı ve Türkiye'deki işadamlarının ortaklık yaptığı bir operasyondu" dedi.
 
Saadet Partisi olarak 28 Şubat'ta yapılan Milli Güvenlik Kurulu tutanaklarının mutlaka açıklanmasını istediklerini anlatan Asiltürk, şunları söyledi: "Biz diyoruz ki 28 Şubat sürecinde 8-10 tane paşanın veya subayın tutuklanması çözüm değil. Nerede çete başkanları, nerede 28 Şubat başbakanını pijama ile karşılayan zat, nerede 28 Şubat başbakanı, nerede ülkeyi maddi ve manevi soyduran zat, yani o günün Başbakanı Mesut Yılmaz. 3-5 maşayı alıp sorgulamakla bu işler olmaz biz asıl failleri istiyoruz." 
 
Erbakan'ın İsrail'i düşman bildiğini anlatan Asiltürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Erbakan hoca İsrail'le antlaşma imzalamadı. Rahmetli Erbakan hoca din düşmanları ile hareket etmemiştir. Milli Güvenlik Kurulunun belgelerine sadece başbakan imza atmaz. Toplantıya katılanların hepsi imzalar. 28 Şubat Refah Partisini bölmek için yapıldı ve amacına da ulaştı"
 
Türkiye'nin önde gelen zenginlerinin internet ortamından sanal kumar işlettiklerini anlatan Asiltürk, sözlerine şöyle devam etti: "Devlet tarafından yapılan incelemeler sırasında 18 yaşından küçüklerinde oynadığı teşhis edilince yüklü bir miktar para cezası kesiliyor. Ama Maliye Bakanı affediyor, 4 ay geçmiş daha memura yüzde 2 mi zam yapalım yüzde 4 mü zam yapalım diye tartışan bir hükümetimiz var. Bu hükümete oy veren insanların vicdanlarına havale ediyorum." 
 
Asiltürk'ün konuşmasından sonra il divan toplantısı basına kapalı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız