SON DAKİKA
SON DEPREMLER

28 Şubat'ta 5. Dalga...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:51:05
28 Şubat'ta 5. Dalga...
A- A+ PAYLAŞ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında 5. dalga operasyon başlatıldı. Ankara, İstanbul, İzmir ve Muğla'da bazı kişiler hakkında gözaltı kararı var.
EMEKLİ KORGENERAL MUĞLA'DAN ANKARA'YA GÖTÜRÜLÜYOR
 
Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında, Emekli Korgeneral Vural Avar'ın Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, “ifadesine başvurulmak üzere” Ankara'ya götürüldüğü bildirildi.
 
Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Muğla'nın Datça ilçesindeki bir tatil sitesinde yaşayan Emekli Korgeneral Vural Avar, Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince, “ifadesine başvurulmak üzere” evinden alındı. Avar, Dalaman Havalimanı'ndan uçakla Ankara'ya götürüldü.
 
Polis ekiplerinin Avar'ın evinde her hangi bir arama yapmadığı da öğrenildi.
 
İZMİR’DE EMEKLİ BİR KORGENERAL GÖZALTINA ALINDI
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında İzmir Emniyeti Terörle Mücalede Şubesi, ekipleri talimat üzerine harekete geçti. Narlıdere İlçesi'nde oturan emekli korgeneralin evine giderek gözaltına alan polis ekipleri arama da yaptı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından emniyet müdürlüğüne götürülen emekli korgeneralin daha sonra Ankara’ya gönderildiği bildirildi.
 
ÇETİN DOĞAN İFADE VERECEK
 
Operasyon kapsamında Balyoz Davası'ndan tutuklu emekli orgeneral Çetin Doğan da ifade vermek üzere Ankara'ya getiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız