SON DAKİKA
SON DEPREMLER

28 Yıl Cezası Vardı, 7 Suçun da Faili Çıktı

0
Güncellendi - 2017-09-12 04:52:57
28 Yıl Cezası Vardı, 7 Suçun da Faili Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hırsızlık şüphelisi olarak polisin uzun süreden beri yakalamak için takip ettiği 35 yaşındaki şahıs yakalandıktan sonra tutuklandı.  Şahsın 28 yıl hapis cezası da bulunduğu da bildirildi.

Alınan bilgilere göre;  Malatya’da değişik tarihlerde 7 ayrı evde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayını soruşturan Asayiş Şubesi ekipleri, geniş çaplı çalışma yürüttü.

Son olarak bir evden hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçerek bölgeyi kuşatan Asayiş Şubesi ekipleri, M.Ç.  adlı şahsı suçüstü yakaladı.

Yapılan incelemede şahsın 7 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olduğu belirlenirken,  şahsın aynı zamanda 28 yıl hapis cezası nedeniyle arandığı ortaya çıktı.

Asayiş Şubesindeki işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen M.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abuzer Toprak (6 yıl önce)
    Emeği geçen herkesin eline sağlık..
    0
    0
    Yanıtla