SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"280'e Yakın Fabrikamız İşletme Halinde"

0
Güncellendi - 2016-11-16 04:12:52
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberindeki heyetle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası ( TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte, bir dizi ziyarette ve temaslarda bulunmak için geldikleri Malatya ’da Ticaret ve Sanayi Odası ( TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya’daki sanayi yatırımları hakkında bilgi verdi. Erkoç ,”Malatya sanayi noktasında ve ticaret noktasında son dönemde gelişen bir kentimiz. Sanayi alt yapısını oluşturan, sosyal alt yapısını her geçen gün güçlendiren bir kent. Huzur ve istikrar noktasında da belli bir noktayı yakalamış bir kent, bundan dolayı son dönemlerde ciddi yatırımlar almış durumdayız. Şu anda 1.ve 2. organize sana bölgelerimiz de yaklaşık 280'ne yakın fabrikamız işletme halinde, 1.ve 2 organize sanayimize baktığımızda, toplamda 24 bin kişi istihdam sağlamaktadır”şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise, Malatya çok önemli bir kent söyleyerek, ''Özelikle Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte çıkarken, buralarda huzur ortamını büyütmek dışarıya ve diğer illere ve yurt dışına ciddi anlamda bir pozitif bir görünüm veriyor, bu çok önemli ve bunu önemsiyoruz. Hepimizin ortak derdi Türkiye olmalı, ülkemizin huzurunu korumak zorundayız. Memlekette huzur kalmasa, memlekette kamaşsa olursa, o zaman ticaret yapmanın bir anlamı da kalmaz sanayi yatırımlarında bir anlamı kalmaz. Önce vatanın birliği , bütünlüğü , kardeşliği bu daha çok önemli ”diye konuştu.

iha

tsochp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız