SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güzel Cevabı Büyük Milletimiz Verecek"

0
Güncellendi - 2019-02-17 03:09:10
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Çakır ile Ticaret Borsası Başkanı Özcan, eski HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım'ın sosyal paylaşım sitesinde terör örgütü PKK'yı öven, tehdit içerikli açıklamalarına ilişkin tepkilerini dile getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör örgütünün asla bir etnik kökenin temsilcisi olarak lanse edilemeyeceğini söyledi.

Terör örgütü PKK'yı, bin yıldır kardeşlik hukuku içinde yaşadıkları, bir oldukları Kürt kökenli kardeşlerinin temsilcisi gibi gösterme gayretinin "hadsizlik" olduğunu vurgulayan Çakır, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar PKK ile asla arasına mesafe koymayan, organik bağını hiçbir zaman koparmayan HDP'nin milletvekilinin ifadeleri bir itiraf niteliğindedir. Her fırsatta teröre karşı olduklarını ifade eden ülkeler için de bu durum umarız ki bir delil niteliğinde olacaktır. Sırtını terör örgütlerine yaslayan hiçbir grup, oluşum veya siyasi parti kimliği arkasına sığınan zihniyet halkımızın gönlünde meşruiyet kazanamaz. Bu hadsizlere yine en güzel cevabı büyük milletimiz verecektir. Bu milletin arasına nifak sokmaya çalışanlar asla hedeflerine ulaşamayacaklar."

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise Yıldırım'ın sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığına tahrik edecek şekilde yaptığı paylaşımı şiddet ve nefretle kınadığını belirtti.

Türk milletinin yüzyıllardır topraklarında bağımsız ve özgür yaşadığını vurgulayan Özcan, "Milletimiz, özgür yaşama konusunda vatanını, milletini ve topraklarını korumak için birçok terör örgütüyle mücadele etmiş ve başarıya ulaşmış bir millettir. PKK terör örgütünü de ortadan kaldırmaya Türk milletinin kudreti ve gücü yetecek durumdadır. Bir eski milletvekilinin bu kadar alçak cümleler sarf etmesini esefle kınıyoruz." dedi.

AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Burak Ensar Öz (5 yıl önce)
    Öncelikle Türkiye'de darbeci ve vesayetçi zihniyetlere yer olmadığını ifade etmek istiyorum. Onlar şu veya bu meseleyi kaşıyarak farklı oyunlar yapmaya çalışabilir ama başaramayacaklar. Nasıl ki Işid Deaş vs. İslamiyeti temsil etmiyorsa, Müslümanların temsilcisi değilse, PKK gibi terör örgütleri de Kürtleri temsil edemez. Kürtler ile terör örgütlerini özdeş gösterenler her şeyden önce Kürtlere hakaret ediyor önce bunu anlamak gerek. Başta Malatya'mız olmak üzere Güzelim Ülkemizde, Hiçbir zaman Kürt kardeşlerimizi terör örgütlerinin insafına bırakmadık ve de bırakmayacağız İnşallah. İçeride ve dışarıda da Kürt, Türk, Arap, Laz ve Çerkez'i ile terörle kararlı bir şekilde mücadele eden hükümetimize desteğimizi sandıkta sonuna kadar vereceğiz. Malatya halkı olarak Özgürlüklerimizi, demokrasimizi ve ekmeğimizi de büyüteceğiz. Bu kararlılıkla sonuna kadar yılmadan devam edeceğiz. İçinde olduğumuz süreci de baz alarak, kaydadeğer açıklamaları yapan vekilimiz Ahmet Çakır beyefendiye teşekkür ediyor ve Malatya halkı olarak da teröre karşı kararlı duruşumuzu sonuna kadar yılmadan usanmadan devam ettireceğimize söz veriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safa (5 yıl önce)
    Ahmet beyin de dediği gibi şer odaklarına en büyük cevabı 15 temmuz kahramanı Milletimiz verecektir. Vatanı ve ay yıldızlı bayrağı uğruna canını adeta tankların önünde feda eden bu Millet şer odaklarının Zillet ittifakının belini kırmak için bir ve beraber olarak en büyük cevabı demokratik şekilde sandıkta verecektir. Aramıza hiçbir gücün nifak sokamayacağı bilincindedir çok şükür halkımız. Sınır ötesi operasyonlarından rahatsız olan terör sevici hdpkk işbirlikçileri asla hedeflerine ulaşamayacaklardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet Seba (5 yıl önce)
    Ülkemiz ve Malatya’mız ne zaman zor dönemlere ve tahriklere alet edilmeye çalıştırılınca Sayın Ahmet Çakır hem belediye başkanlığı döneminde hemde milletvekili olarak göğsünü siper etmiştir. Malatyalıları fetö, pkk ve diğer terör organlarının oyununa gelmeyeceğine kanaatim tamdır. 15 Temmuz gecesi Kahraman ünvanını kazanan Ahmet Çakır Malatya adına her zaman kirli oyunları ve tezgahları bozmuş bozmayada devam edeceğinden şüphem yoktur. Biz Malatyalılar olarakta gereken cevabı sandıkta vereceğimizden başta Reisimizin sonra da sizin şüphesi olmasın başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buğra (5 yıl önce)
    Helal Olsun Ahmet Vekil??
    0
    0
    Yanıtla
  • sağlıkçı (5 yıl önce)
    Malatya ile ilgili söyleyecekleri yok tabi üniversite ve devlet hastanelerine gidip sıra alıp muayene olsunlar bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yukarıdaki konu ne senin söylediğin ne? Ne alaka yani HDL’li vekile tepki göstermişler, haberi iyi oku. Sizin Allah’ınıza Gurban bu vatan hainlerine herkes tepki göstermeli. Ben Çakır’a da Ramazan beyede teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla