SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"29 Başvuru Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, köylerin yol, su, köprü ve kanalizasyon ihtiyaçlarının giderilip, doğalgaz talep etme durumuna geldiğini söyledi.

Beraberinde, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ve Selim Çağlar ile parti yöneticileriyle birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya’yı ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, çalışmalar konusunda bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak ve bazı şube müdürlerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, “AK parti iktidarları olarak, susuz ve yolsuz köylerimiz kalmaması için çaba gösteriyoruz. Yol, su ve kanalizasyonda önemli mesafeler kat ettik. 2014 yerel seçiminden sonra köylerle de büyük şehir belediyesi ilgileneceğinden, köylerimizden artık doğal gaz talepleri olacaktır” dedi.

Mustafa Şahin, vahşi, salma sulama yerine damlama sistemi ile sulamanın yaygınlaştırılması gerektiğini ifade ederek, “Bu konuda, 29 proje başvurusu yapıldı. Bununun 13’ü kabul gördü ve ihalesi yapıldı. Yaklaşık 9 milyon TL ödenek ile iyi bir noktaya getirdik” şeklinde konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ise bu yıl yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, “44 sondaj vurduk. 95 kilometre asfalt yaptık. Sulama projelerimizi ihale yaptık. İşlerimizin yüzde 50’si bitti. Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında 29 proje sunduk. 8 milyon 600 bin TL ödenek geldi. 6,5 milyon TL ek ödenek talep ettik” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız