SON DAKİKA
SON DEPREMLER

29 Bin Lirasını Kaptırdı

A- A+ PAYLAŞ

Polisin tüm uyarılarına rağmen, vatandaşlar kendilerini telefonla arayanların verdikleri hesaplara para yatırmaya devam ediyorlar. Malatya'da son olarak bir kişi 29 bin TL dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre, polise başvuran R.K. (42) adlı şahıs, tanımadığı bir kişinin telefonunu arayarak operasyonda olduklarını, bir şahsın üzerinde adına düzenlenmiş kredi kartları çıktığını, buradan terör örgütüne 38 bin TL para aktarıldığını, şu anda telefonlarının dinlendiğini, hemen bankaya giderek vereceği hesaplara para yatırmasını söylediğini anlatarak, kendisinin de belirli aralıklarla değişik bankalara toplam 29 bin 960 TL para gönderdiğini ancak daha sonra dolandırıldığını anladığını belirtti.

Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız