SON DAKİKA
SON DEPREMLER

29 Proje İçin 8.6 Milyon Ödenek

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:23
29 Proje İçin 8.6 Milyon Ödenek
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Doğu Anadolu Projesi Kalkınma İdaresi tarafından Malatya'da sulama amaçlı yatırımlarda kullanılmak üzere İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne ilk etapta 8 milyon 600 bin lira ödenek gönderildiğini bildirdi.

Öz, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kalkınma Bakanlığına bağlı Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından DAP Tarımsal Sulama Programı kapsamında 2013 yılı içinde kullanılmak üzere Malatya’mızda  tarımsal amaçlı sulama projelerinin gerçekleşmesi için,  İl Özel İdaremiz tarafından hazırlanan projelerden öncelik sıraları Doğu Anadolu Kalkınma Ajansındaki kriterlerce belirlenen aşağıdaki projelerin gerçekleşmesi amacıyla  takiplerimiz sonucunda,   İl Özel İdaremize ilk etapta 8.600.000 TL gönderilmiştir. 

İl Özel İdare Genel Sekreterliğimiz; bu projelerin ihale çalışmalarına hemen başlayacak olup, önümüzdeki aylarda ek ödenek tahsisleriyle tüm projelerin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. 

NOİLÇEKÖY

1Açadağ Dedeköy

2Doğanşehir Kurucaova Belediyesi

3Merkez Duranlar-Göktarla

4Akçadağ Esenbey

5Merkez Orduzu-Taşpınar-Kaldırım

6Yazıhan Epreme

7Kuluncak Aşağı Selimli

8Merkez Şahnahan Beldesi

9Doğanşehir Gövdeli Beldesi

10Merkez Hacıyusuflar

11Arapgir Esikli

12Merkez Sulu Köyü

13Doğanşehir Kadılı

14Merkez Sütlüce-Tepeköy-Topraktep. Köyü

15Darende Ozan

16Doğanyol Gökçe Beldesi

17Doğanşehir Erkenek Beldesi

18Doğanşehir Sürgü Beldesi

19Hekimhan İğidir, Salıcık

20Darende Beybağı-Kılıçbağı-Sayfiye Mah.

21Hekimhan Güzelyurt Beldesi-Çerme-Polat Mah

22Pütürge Körme

23Arguvan Tatkınık

24Darende Hisarcık

25Doğanşehir Savaklı

26Hekimhan Yayladamı

27Merkez Pelitli

28Darende Ilıca Beldesi

29Pütürge Aktarla"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız