SON DAKİKA
SON DEPREMLER

29 Şehre Uçuş Teşviği

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:35:11
29 Şehre Uçuş Teşviği
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, havayolu firmalarının karlı bulmadığı 29 şehre uçuş yapılması için 70 hattı teşvik kapsamına aldıklarını bildirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havayolu firmalarının karlı bulmaması nedeniyle az uçuş düzenlenen şehirlere sefer sayısını artırmak amacıyla yeni bir teşvik genelgesi çıkardıklarını belirterek, Sabiha Gökçenden 14, Ankara'dan 9, İzmir'den 18, Antalya'dan 29 şehre olmak üzere toplam 70 hattı teşvik kapsamına aldıklarını açıkladı.

Bakan Yıldırım, teşvik kapsamında başvuracak havayolu firmalarına, söz konusu hatlarda haftalık en az 3 uçuş yapması kaydıyla, o hattı geliştirmesi için 2 yıl tek başına uçuş yapma hakkı vereceklerini söyledi. 

Bu sayede teşvikten yararlanmak isteyen firmaların teşvik kapsamındaki havaalanlarına haftada en az 3 uçuş yapacağını dile getiren Yıldırım, ''Teşviklerimiz ile Anadolu'nun her köşesinden İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'ya karşılıklı uçuşlar yapılmaya başlayacak. Anadolu'nun her şehrini birbirine çapraz uçuşlarla bağlıyoruz. Böylece Siirt'ten Antalya'ya, Antalya'dan Muş'a uçakla gidilebilecek'' diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız