SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizde Koltuk Sevdası Olmaz"

0
Güncellendi - 2019-03-03 19:29:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Akçadağ İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısı ile önümüzdeki seçimler ile ilgili yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Cumhur ittifakı Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, AKP Malatya İl Başkanı Avukat İhsan Koca, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Hüseyin Çapar, Mahalle temsilcileri, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur ittifakı AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, "31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı olarak gece gündüz demeden Akçadağ ilçemizde kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza Cumhur ittifakının ne kadar önemli olduğunu ifade edeceğiz ve anlatacağız. Ülkemizi geleceği için çocuklarımızın geleceği için ittifakın çok önemli olduğunu anlatacağız" ifadelerine yer verdi.

Akçadağ için projelerinin hazır olduğunu dile getiren Kırteke, "Akçadağımızı modern bir ilçe yapacağız, gece gündüz demeden çalışacağız .31 Mart akşamı

Akçadağ ilçemizde tarih yazacağız, Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi gönül belediyeciliği yapacağız tüm gönülleri kazanacağız" diye konuştu.

Akçadağ’ın Türkiye’de örnek ilçe olması için çalışacaklarını kaydeden Kırteke, "Bunu da hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise önümüzdeki yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, "Akçadağlı hemşehrilerimiz siyasette her zaman olduğu gibi tercihi AK Partiden yana yapacaklarını biliyoruz. Bizler AK Belediyecilik olarak 16 yıldır ülkemize, milletimize, vatandaşlarımıza bu dava yolunda hizmet etmek için yola çıktık. Bizlere küsmüş olan dava arkadaşlarımızı AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. Bizlerde koltuk sevdası olmaz, bizlerde vatan ve millet sevdası olur" şeklinde konuştu.

AKP Akçadağ İlçe Başkanı Hüseyin Çapar’da Akçadağ’ın daha iyi ve modern bir ilçe olması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız