SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partiye Değil Adaya Oy Verin"

0
Güncellendi - 2019-03-19 01:18:14
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak seçim temposunu artırdı.

Ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt İlçesine bağlı Kuşdoğan, ÇayırKöy, Bindal ve Karahan mahalleerini gezen Parlak, vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimlerde destek istedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Parlak, 31 Mart yerel seçimlerine her seçmenin mutlaka katılması gerektiğini belirterek “Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. İçinizden birisi olarak Yeşilyurt ilçenizi evladı olarak sizleri ziyaret ederek sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı dinlemek üzere buradayız” dedi.

Sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Parlak, “Yeşilyurt Belediye Başkanı olduğumuz an itibariyle, kırsal mahallelerimiz için projelerimiz hazır. Örneğin tarım ve ilaçlama noktasında masrafları belediye olarak biz karşılayacağız. Sizlerden isteğim partiye değil adaya oy verin. Sandık başına gittiğiniz an elinizi vicdanınıza koyarak projeye oy verin, partiye değil. 31 Mart sabahı sandık başına giderek tercihinizi yapın, geleceğinizi düşünerek oy verin” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız