SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Silah Kaçakçılığı Operasyonu

0
Güncellendi - 2019-04-11 03:39:42
Polisten Silah Kaçakçılığı Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik projeli bir çalışma yürütüldü.

Projeli çalışma neticesinde; Malatya merkez ve ilçeler ile mahallelerde 1'i av bayisi olmak üzere 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız av tüfeği, silah ve mermi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin, "Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, Silah Ticareti ve Kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yürütülen projeli çalışma neticesi;

10.04.2019 tarihinde Malatya il merkezi ile bağlı ilçe ve köylerde, (1)’ i av bayisi olmak üzere toplam (13) adreste yapılan operasyonla (10) Şüpheli gözaltına alınmış,

Şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; Çok sayıda ruhsatsız av tüfeği, ruhsatsız silah ve mermiler ele geçirilmiştir."denildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız