SON DAKİKA
SON DEPREMLER

299 Projeye Onay

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:41
299 Projeye Onay
A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Bu Benim Eserim” yarışmasında, Malatya’da 299 projeye onay verildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında da ülke genelinde tüm ilköğretim okullarının 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan Bu Benim Eserim Proje Yarışması'nda il düzeyinde proje onay aşaması tamamlandı. Matematik ve Fen Bilimleri Proje çalışmasını kapsayan yarışma için başvurular, 24 Eylül 2012-01 Şubat 2013 tarihleri arasında yapıldı.

Okullardan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne toplam 428 adet proje sunuldu. Ön incelemeleri Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İl Çalışma Grubu tarafından incelenen projelerden 299 proje kabul edilirken, 129 proje ise onaylanmadı. Projeler daha sonra Bölge Çalışma Grubu’na gönderilecek. Üçüncü aşamada ise bölge sergisinde yer alacak projeler belirlenecek ve burada başarılı olan projeler Türkiye Sergisi’ne gönderilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız