SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2'nci Ordu'daki Mescid Yenilendi ve Açıldı

0
Güncellendi - 2017-03-31 05:10:22
2'nci Ordu'daki Mescid Yenilendi ve Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanlığı Karargahı'ndaki mescidin, Müftülük ve Diyanet Vakfı'nın da katkılarıyla yeniden düzenlendiği ve kurdele kesilerek geçtiğimiz Cuma günü ibadete açıldığı öğrenildi.

Mescidin yenilenmesi ve ibadete açılması, Malatya Müftülüğü'nün resmi internet sitesinde, açılış fotoğrafları eşliğinde şu bilgilerle yeraldı:

"2'nci Ordumuzun Mescidi, İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesinin katkılarıyla restorasyondan geçirilerek yeniden düzenlendi ve mescid kütüphanesi oluşturuldu.

Restorasyon sonrası 24.03.2017 tarihinde ilk Cuma Namazı İl Müftümüz Ümit ÇİMEN tarafından kıldırıldı.

Cuma Namazı öncesinde 2'nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım KOCAOĞLU'nu ziyaret eden İl Müftümüz ÇİMEN, mescidi 2'nci Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim ÖZBUDUN, 2'nci Ordu Karargah Destek Grup Komutanı Albay Özay ŞAHİN ve diğer askeri görevliler ile birlikte yeniden ibadete açtılar.

İl Müftümüz ÇİMEN'e, desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi."

Müftülük- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yuva44 (7 yıl önce)
    hayırlı olsun emek verenlere teşekkür ve tebrik ederim. tüm kurumlarımıza kardeşçe dayanışma birlik beraberlik içinde bir ömür ve çalışmalar YÜCE ALLAH DAN dilerim. ES SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKETÜHÜ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Rabbim sizi hainlerin namertlerin tuzaklarından esirgesin..Kılıcınız keskin varlığınız daim olsun komutanım..
    0
    0
    Yanıtla
  • ert (7 yıl önce)
    Maşallah çok güzel bir görüntü .Rabbim birlik beraberlğimizi bozmasın daim kılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    helal olsun müslüman ordu müslüman asker
    0
    0
    Yanıtla