SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aralarında Doktor ve Avukatın da Olduğu 9 Kişiye Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-03-30 03:00:49
Aralarında Doktor ve Avukatın da Olduğu 9 Kişiye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından, FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi.

Konuyla ilgili valilik tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY Terör Örgütüne Yönelik Yürütülen Soruşturma Kapsamında:

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu vb. gerekçesi ile Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı gereği Muhabere Kd.Üst.Çvş.Ö.K.yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Daha önce FETÖ/PDY Terör örgütü bünyesinde faaliyet gösterdiği tespit edildiğinden 667 sayılı KHK ile kapatılan özel eğitim kurumlarına ait okul, yurt ve dershanelerde görev yaptıkları tespit edilen şahıslarla ilgili olarak; Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube tarafından yapılan operasyon sonucu, Malatya merkezde 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, ayrıca Akçadağ ve Darende ilçelerimizde KHK ile kapatılan yurtlarda irtibat ve iltisak içerisinde çalıştıkları tespit edilen 2 şahsın ise yakalama çalışmaları devam etmektedir.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu vb. gerekçesi ile Batman Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlı, Batman İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube üzerinden 1 ihraç Polis memuru İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube tarafından yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu ve ByLock kullandığı gerekçesi ile Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı gereği İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından Adli Tıp Kurumunda Memur olarak çalışan M.D. ev ve işyerinde yapılan arama sonrası gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu ve ByLock kullandığı gerekçesi ile Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından üzerine kayıtlı bulunan ByLock yüklü cep telefonunu kullanan H.K.Y. İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube tarafından yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu vb. gerekçesi ile daha önce KHK ile ihraç edilen ve Edirne 2.Sulh Ceza Hakimliğince aranan Komiser Yardımcısı H.D. İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu vb. gerekçesi ile Malatya 2.Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı bulunan Doktor İ.K. İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı olduğu ve ByLock kullandıkları gerekçeleri ile Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı gereği Avukat M.A.C. ve A.B. İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube tarafından yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız