SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2'si Kadın 3 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Ekmek yaparken elbisesi tutuşan ve yanan kadın Elif Tümer adlı kadın (fotoğraftaki) hastanede öldü. Akçadağ'da 21 yaşındaki kadın yaşamına son verirken, kayıp olan bir şahsın da Karakaya Baraj gölünde intihar ettiği bildirildi.

HASTANEDE ÖLDÜ..
14 gün önce Malatya Yeşitepe semti Seyran Mahallesi 28 No'lu sokaktaki oğlunun evine gelen Elif Tümer (60), gelinine ekmek yapmak için yardım etmeye çalışırken alevler eteğine sıçradı. Tutuşan eteğini söndürmeye çalışan Elif Tümer, alevlerin içine düştü. Vücudunun büyük bölümü yanan kadın, önce Malatya Devlet Hastanesi'ne, ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Merkezi'ne sevk edildi. 14 gün süresince yaşam mücadelesi veren Elif Tümer, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tümer'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İNTİHAR ETTİ..
Akçadağ'da, bunalıma girdiği öne sürülen bir çocuk annesi kadın intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Akçadağ ilçesi Bahri (Çatyol) beldesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. N.Ç. (22) isimli bir çocuk annesi kadın,imam nikahlı eşi A.O.V.'ye ait ruhsatlı çift kırma av tüfeği ile karnına ateş etmek suretiyle intihar etti. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olaya el konulduğu, N.Ç.'ye ait cesedin Adli Tıp Kurumu'na sevk edileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYIPTI..
Bu arada Malatya'da ailesinin kayıp diye aradığı şahsın Karakaya Baraj Gölü'ne atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

Olay Karakaya Baraj Gölü'nün Kale ilçesi Kömürhan Köprüsü'ne yakın bölümünde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen 61 yaşındaki Haydar Şahin'in, baraj gölüne atlayarak intihar ettiği bildirildi. Şahsın cesedi, olay yerinde yapılan ilk incelemeden sonra otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İntihar eden şahsın bir süreden beri kayıp olduğu ve ailesinin Malatya'da polise başvuruda bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız