SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2'si Üzgün Komşu 6 Kişi Hastanelik!..

A- A+ PAYLAŞ

Başharık'ta bir evde elektrik kontağı televizyonu patlattı. Yangında 4 kişi dumandan zehirlenirken, yangına ve komşularına üzülen 2 kişi de fenalık geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, yangın Başharık Mahallesi Kanalaltı İnönü İlköğretim Okulu mevkiindeki Uyum Apartmanı'nın 4. katında çıktı. Recep Gündüz'e ait evde soba borusunun yakınından geçen elektrik kablosunun erimesi ve televizyon tüpünün patlaması sonucu çıkan yangın, Malatya Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangında dumandan zehirlenen Recep Gündüz (36), eşi Aysel (32) ve çocukları Ezgi (10) ve Engin (11), 112 acil servis ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören ve sinir krizi geçiren komşulardan 2 kişiye ambulansta sakinleştirici iğne yapıldı. Vatandaşlar, önce bir patlama sesi olduğunu ve ardından camların kırıldığını belirterek, daha sonra itfaiye ekiplerinin yangını kısa sürede söndürdüğünü dile getirdi.

Öte yandan, itfaiye raporunda maddi zararın 25 bin YTL olarak belirtildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız