SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2'si Vali Yardımcısı 5 Tutuklama Daha

0
Güncellendi - 2016-07-31 19:59:22
2'si Vali Yardımcısı 5 Tutuklama Daha
A- A+ PAYLAŞ

  • FETÖ/PDY suçlamasıyla gözaltına alınan 2 Vali Yardımcısının yanı sıra 2 polis ve 1 adli müşavir hakkında tutuklama kararı verildi.

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında İçişleri Bakanlığında başlatılan görevden uzaklaştırma kapsamında görevden alınan 2 vali yardımcısı ile birlikte toplam 5 şüpheli tutuklandı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü operasyonları kapsamında geçtiğimiz hafta görevlerinden uzaklaştırılan Malatya Vali Yardımcıları Bülent Güven ve Ömer Dağdelen,  Emniyet Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmışlardı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 vali yardımcısı, 2 polis ve 1 adli müşavir olmak üzere 5 şüpheli akşam saatlerinde Malatya Adliyesine sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan 5 şüpheli tutuklanmaları talebi ile Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği ise Vali Yardımcıları Güven ve Dağdelen ve diğer 3 şüpheli hakkında tutuklama kararı verdi.

Şüpheliler, yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Cezaevi'ne teslim edildiler.

Son tutuklamalarla birlikte, Malatya'da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanan asker, polis, hakim, savcı, idareci sayısı 113'e ulaştı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

vy1a

vy2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kenan (7 yıl önce)
    Yaziklar olsun bir munafika kul ettiniz kendinizi geleceginizi cocuklarinizi esinizi ananizi babanizi amcani dayini verhasil bitun ailenizi yokettiniz bir munafigin dunya hevesi icin
    0
    0
    Yanıtla