SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3.3 Milyon Burs Verildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:22
A- A+ PAYLAŞ

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Burs Başvuruları’nın başladığı bildirildi. 

Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Malatya Valiliği ve Malatya İş Adamları Derneği (MİAD) arasında oluşturulan işbirliği protokolü ile Malatya Eğitim Bursu Platformu 2010 yılında oluşturulmuştur. İlgili platformun tüm sekreteryası ise Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına verilmiştir" denildi.

“Malatyalı Burs Almayan Öğrenci Kalmasın” fikri ile ihtiyaç sahibi her üniversite öğrencisine burs sağlamak amacıyla hayata geçirilen Malatya Eğitim Bursu Projesi geleceğimize yön verecek çocuklarımızın onurlu yaşam şartlarında eğitimlerini yapabilmelerini kolaylaştıracak bir uygulamadır" denilen açıklmada, "Bu proje Malatyalı ihtiyaç duyan her üniversite öğrencisine asgari öğrenim geliri sağlandığı gibi; bütçesi ne olursa olsun isteyen herkes bir eğitim destekçisi hayırsever olma fırsatına kavuşmaktadır.

Burs veren hayırseverlerle, burs alan öğrencileri bir çatı altında toplayan proje Türkiye’de bir ilk olan özel yazılımı ile dünyanın her yerinden isteyen bağışçının istediği öğrenciye sadece tek tuşla burs vermesini sağlamaktadır. Bu kapsamda bugüne kadar 2942 öğrenciye toplam 3 milyon 374 bin 700 TL burs desteği verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvurularının 01-30 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacağının duyurulduğu açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:

“Daha önce burs başvurusu yapanların bu tarihler arasında tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir. Her sene burs başvuruları için yeni kayıt alınacak ve bu başvurular içerisinden burs almaya hak kazananlar belirlenecektir. Başvuru yapan öğrencilerin istenilen evrakları 15 Ekim’e kadar Malatya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına ulaştırmaları gerekmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız