SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3-4 Hafta Sonra Daha İyi Olacağız"

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:03:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, eksiklere rağmen 3 haftada iyi mücadele ederek, 7 puan aldıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki haftalar bu takım çok daha iyi bir duruma gelecektir. Herkes bir arada çalışırsa, sakat oyuncularımız aramıza dönüyor, yapacağımız 1-2 transfer daha var onlar gelirse düşüncem 3-4 hafta sonra daha iyi futbol oynayacağız” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynadıkları Kayserispor karşılaşmasında aldıkları 1 puanın önemli olduğunu ifade etti.

Bulut, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “3 maçta 7 puan aldık. Tabi istediğimiz bu doğrultuda da devam etmek. Ama şuan aldığımız 7 puan var. Eksik olan yanlarımız, hazır olmayan ve sakat olan futbolcularımız vardı. Onlar ilk 3 maçta yüzde yüz olarak sahada değildiler. Ona rağmen 7 puan aldıysak ne mutlu bize. Önümüzdeki haftalar bu takım çok daha iyi bir duruma gelecektir. Herkes bir arada çalışırsa, sakat oyuncularımız aramıza dönüyor, yapacağımız 1-2 transfer daha var onlar gelirse düşüncem 3-4 hafta sonda daha iyi futbol oynayacağız” ifadelerini kullandı.

İkinci etap kamp çalışmalarını geçirdikleri Topuk Yaylası’nda tam anlamıyla çalışamadıklarını dile getiren Bulut, “İstediğim şekilde çalışamadık. Eksik futbolcularımız vardı. 12-13 futbolcu arkadaşımızla çalıştık. İstediğimiz anlamda, istediğim taktik antrenmanları orada gerçekleştirmedim. Tabi şimdi 20 kişiyiz; bir iki arkadaşımız takıma katılığında, sakat oyuncularımız geri döndüğünde istediğimiz antrenmanları gerçekleştirip, daha iyi bir Malatyaspor olacak” şeklinde konuştu.

Genç teknik adam, bir gazetecinin ‘Kadro oluştururken zorluk çekiyor musunuz?’ sorusuna, “Transferleri rekabet olsun diye yaptık. Oynayan futbolcuları oynamayan futbolcuların zorlaması için bu transferler yapıldı. Çünkü bu rekabet olmadığı zaman futbolcu rahatlayabiliyor. Ben futbolcunun rahatlamasını istemiyorum. Antrenmanlarda o mücadele ve forma savaşını istiyorum. Çünkü onlar antrenmanlarda o savaşı gösterdiklerinde o sahada maçlara da iyi performans olarak yansıyacaktır. Tek isteğimiz o, öylede devam edecek. Zaman zaman zorlanabiliyoruz hangi futbolcuyu oynatalım, doğrusu hangisi. 1-2 sakatımız var, onlarda geldiğinde hangi futbolcuyu kullanma anlamında ekibimle düşüneceğiz. Bu iyi bir şey” cevabını verdi.

Bulut, bir başka gazetecinin ‘Bu sezon için teklif gelirse gider misiniz, sezon sonuna kadar burada olacak mısınız?’ sorusuna ise “Ne olursa olsun sezon sonuna kadar buradayım. Bunu daha öncede söyledim. Geçen senede söyledim, bu senede söyledim. Aynı şey benim için geçerli çünkü bir hedefim var. Ekibimle bir hedefimiz var. Kulüpler, futbolcularla bir hedefimiz var. O hedefi sezon sonunda gerçekleştirmeye çalışacağız. Tabi araya çok farklı bir şeyler, sıkıntılar girmezse sonuna kadar buradayım” şeklinde cevap verdi.

Bulut, Cuma günü sahalarında karşılaşacakları Atiker Konyaspor karşılaşmasına ilişkin ise “Konyaspor çok iyi bir ekip. Geçişleri çok iyi yapıyorlar. Hücum anlamında kaliteli futbolculara sahipler. Orada tabi biz gardımızı alacağız, ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Hücum anlamında bizde yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz. En önemlisi basit hata yapmamamız lazım. Bizim için şuan en önemlisi o. Futbolcularım yavaş yavaş bir arada hep aynı kişiler oynamaya başladı, birbirlerini daha iyi tanımaya çalışıyorlar. Sakatlardan, eksikliklerden ve geç gelenlerden dolayı gecikti ama birkaç hafta sonra daha iyi olacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ferid efendi sincer seth maç oynadı.sadece bir gol yedik onuda sadık kendi kalemize attı.Üçündede seth çok iyi performans gösterdi ve oynadıkçada performansı dahada artacaktır.sen herhalde chaebeke ile karıştırdın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    kayseri macında seth i kayserinin kanat oyuncusu adeta dağıttı bu sethle olmaz hızı yok ,yavas kalıyor çok gol yedirir o kanatta gunumuz futbolu ust liglerde cok hızlı oynanıyor bizim lig yavaş oynanmasına rağmen ağir oyuncularla başarı sağlamak çok zor özellikle kontra yapan takımlarda hız cok önemli. iyi birde forvet gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla