SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3-4 Haftayı Kayıpsız Geçersek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:34:30
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, ligin ilk haftalarının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Ligde 3-4 haftalık süreci kayıpsız geçersek, önümüzde çok fazla engel kalmayacak" dedi. 

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Uğur, "Kampa sonradan katılan arkadaşlarımız oldu. Onların da fiziksel anlamda eksiklikleri var. Onlar da zamanla sıkıntılardan kurtulacaklar. Bizim için sıkıntılı geçecek ilk 4 haftalık periyottur. Onu da atlatırsak ondan sonraki haftaların sıkıntısız geçeceğine inanıyorum. Sonuçta ne olursa olsun fiziksel olarak hazır olmasak da ilk haftayı galibiyetle kapatarak moralli ve motivasyonlu şekilde lige başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"SAHADAKİ PERFORMANSA BAKMAK DAHA DOĞRU OLUR"

Takımın yaş ortalamasının yüksek olmasının önemli olmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Oyuncu grubunun Yeni Malatyaspor’u tercih etmesi önemli bir unsurdur. Oyuncu grubu bu ligi çok fazla tercih etmiyor. Konunun özü budur. Bu oyuncuların birçoğu da bu ligi bilen oyunculardan oluşuyor. Bana göre oyuncu grubunun yaş grubu ile değil de sahadaki performansıyla ilgilenmek daha doğru geliyor. Çünkü bizi hedefe götürecek unsur budur. Bu dönemden önce Yeni Malatyaspor’un yapmış olduğu transfer politikası da var. Ama farklı şeyler olmuş istenilen hedefe ulaşılamamış. Bazı oyuncuların yaşı büyüktür ama sahadaki performansı 18 yaşındaki futbolcudan daha iyidir. O yüzden futbolcunun grubunun adına ve yaşına bakmak değil de, sahadaki performansına bakmak daha doğru olur" diye konuştu.

Uğur, çalışan oyuncunun formayı alacağını belirterek, "Ben oyuncunun yaşına göre forma vermem. Kim sahada daha çok çalışıp, daha çok istediğimizi sahaya yansıtırsa biz ona formayı veririz. Ben ona bakıyorum. Sahada görevini yapmayan futbolcuyla işimiz olmaz. Kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haftasında sahalarında Karadeniz ekibi Ofspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Biz Ofspor’u izlettik. Kampta olduğumuz için görev verdiğimiz bir arkadaşımız gitti izledi. Çok dirençli bir takımla karşılaşacağız. Bugünden itibaren oyuncularımızı Ofspor maçına hazırlıyoruz. Zor bir müsabaka olacak. Ama kendi evimizde galibiyetle lige başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız