SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3-4 Oyuncu Daha Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:31
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 3-4 futbolcuyu daha kadrolarına katmak istediklerini bildirdi. 
 
Kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğine değinen Özkan, "Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmalarımız devam ediyor. Kamp çalışmaları kapsamında 2 hazırlık karşılaşması oynadık. Hazırlıklarda bir problem yok, gayet iyi geçiyor. Çalışmalarımızı programladığımız şekilde sürdürüyoruz. Takımımız 1 Ağustos itibariyle Ankara Kızılcahamam kamp çalışmalarını bitirip, 4 Ağustos’ta Bolu Termal’de üçüncü etap kamp çalışmalarına başlayacak" dedi.
 
Özkan, takım olarak fazla uyum sorunu yaşamayacaklarını ifade ederek, "Kadroyu büyük oranda değiştirdik. Hazırlık maçlarıyla uyum problemini ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Takımda tecrübeli futbolcuların olması ve birçok futbolcunun da aynı takımlarda forma giymiş olması uyum sorununu asgariye indirecektir. İnşallah uyum sorunu yaşamadan, lige hazır bir şekilde gireriz" diye konuştu.
 
Ligin ilk 4 haftasında ligin iddialı ekipleriyle karşılaşacaklarını belirten Özkan, "Yeni bir takım olduğumuz için ilk 3-4 maç daha iddiasız takımlarla oynamak bizim için iyi olacaktı. Ama ilk 5’in içinde olmak istiyorsanız, bütün takımlarla karşılaşacaksınız. Çok avantajlı bir fikstür değil ancak bunun yasını tutacak halimiz yok. Ona göre takımımız hazırlanır ve Konya Torku Şekerspor ve Eyüpspor maçlarından sorunsuz ayrılırız" diye konuştu.
 
Özkan, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve 3-4 futbolcu daha kadrolarına katmak istediklerini kaydederek, “22 futbolcumuz Ankara Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdürüyor. 3-4 futbolcu daha takıma katmayı planlıyoruz. Bolu kampına kadar bu futbolcuları yetiştirmeyi hedefliyoruz. En azından 2 futbolcuyu Bolu kampına dahil etmek istiyoruz. Bu anlamda TFF 1. Lig’den futbolcu arayışlarımız var. Stoper ve sağ önde beklediğimiz futbolcular var. Öte yandan orta saha mevkiinde de izlediğimiz futbolcu var” ifadelerini kullandı.
 
Şehirde iyi bir havanın olduğuna da değinen Özkan, "Malatya’da iyi bir hava var. Asılan bayraklar, insanların Malatyaspor’a karşı olan aşkıdır, sevdasıdır. Tabi bayrakların asılması ve herkesin takıma sevgisini göstermesi, bizim yükümüzü bir kat daha artırıyor. Daha çok ve özenli çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bizde göreve geldiğimiz günden beri başta kulüp başkanımız olmak üzere yönetim kurulunda arkadaşlarımızla itinalı bir şekilde; kimseyi kırmadan, incitmeden çalışıyoruz. Çünkü çok kırılan ve incinen bir taraftarımız, medyamız var. Kimseyi üzmeden, kırmadan hedefe emin adımlarla gitmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız