SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Az 3-4 Transfer Dedim, 1 Oyuncu Aldık!"

0
Güncellendi - 2018-01-30 16:18:58
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, devre arası transferde gecikildiğini ifade ederek, “Kreatif orta saha ve forvet hattına istediğim iki futbolcu daha vardı.  Bunlar şuan zor gibi gözüküyor. Alabileceğimiz tahmin ediyorum 1 kişi olacak, 1 futbolcu olacak” dedi.

  Orduzu Pınbarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, “3-4 transfer alınmasını istedim, şuna ana kadar 1 transfer gerçekleştirebildik” siteminde bulundu.

“KİMSE MÜKEMMEL DEĞİL, BİZDE DEĞİLİZ”

  Bulut, takım olarak en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Hücum anlamında biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerekiyordu. O anlamda da kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Pozisyonlara yeterince giriyoruz. Bazen gol atamıyoruz, bu normal. Her girdiğiniz pozisyonda gol atarsanız zaten her şeyi mükemmel yapmış olursunuz. Mükemmel diye bir kelime aslında olmaması lazım. Kimse mükemmel değil. Bizde mükemmel değiliz. Ama en iyisini yapmaya çalışıyoruz, takım olarak. Önümüzdeki maçlarda da aynı şekilde pozisyonlara girip İnşallah yakaladığımız pozisyonlarda daha çok gol bulabiliriz. Hedefimiz o. şuan gidişatımız o.”

“EN AZ 3-4 TRANSFER DEDİM, 1 OYUNCU ALDIK”

  Transferle ilgili değerlendirmede bulunan Bulut, “Her teknik adam takviye ister değil. Lazım olan kişiyi veya mevkiye futbolcu istenmesi gerekiyor. Lazım değilse alınması gerekmiyor. Ama bizim ekibimize, kadromuza baktığımız zaman eksik olan bazı yerlerimiz var. Bunu zaten 2 aydır söylüyorum. Geldiğimden beri söylüyorum daha doğrusu. Neden, çünkü oyun kalitemizi arttırmamız gerekiyor. Onu arttırmamız için kaliteli futbolcu almamız gerekiyor. En azından ben 3-4 transfer dedim, alınması gerekiyor. Şu ana kadar 1 transfer gerçekleştirebildik. Daha öncede söylediğim gibi devre arası transfer yapmak zor, gerçekten zor.  Çünkü bir futbolcuyla anlaşıyorsunuz, rakamlarda anlaşıyorsunuz, ondan sonra son noktaya geldiğinizde rakamlar artıyor, kulüp rakamı arttırıyor, kiralık olarak rakamları arttırıyor. O konuda da transfer komitemiz sıkıntı yaşıyor.  Ama bu daha önce başlamış ve erken bazı şeyler bitebilirdi.  Üzerinde ısrarlı durulması gerekiyordu. Maalesef onu tam olarak gerçekleştiremedik. Biraz geç kaldık, bu kesin. Çünkü kamp dönemi başında bir iki tane adam alınmış olsaydı onlarında takıma hazırlanma süreci buraya uyum süreci daha iyi olacaktı. Şuanda almış olduğumuz bir tane stoperimiz var Marsilya’dan Doria. İyi bir futbolcu. Şuanda takıma yeni alışacak. İnşallah en kısa zamanda takıma uyum sağlar. Bizim için çok önemli, zaman kaybetmememiz lazım. Kreatif  orta saha ve forvet hattına istediğim iki futbolcu daha vardı.  Bunlar şuan zor gibi gözüküyor. Alabileceğimiz tahmin ediyorum 1 kişi olacak, 1 futbolcu olacak. İnşallah bugün yarın gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

“ESKİ HEDEFİMİZDEN UZAKLAŞMIŞ DEĞİLİZ”

  Bulut, ‘bir gazetecinin şuan 26 puanımız var, sezon başı hedef küme düşmemekti, yeni bir hedef var mı?’ sorusuna, “Bence değil, şuan eski hedefimizden uzaklaşmış değiliz. Eski hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Bu hedefi en kısa zamanda yakalamak istiyoruz. Onun üzerinde çalışıyoruz. O hedefi yakaladıktan sonra biz üzerine koyabiliyorsak İnşallah koyacağız. Ondan sonra her hafta yeni olacak olan hedefimize yaklaşmaya çalışacağız” cevabını verdi.

“HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

  Bulut, başka bir gazetecinin ‘Erol Bulut büyük bir transfer teklifi alırsa ne yapar? sorusuna ise, “Onu ben aslında düşünmedim. Benim tek düşüncem Evkur Yeni Malatyaspor’un için, burada yapacağım işler için, futbolcularımla istediğim hedefe en kısa zamanda ulaşmak için çalışıyoruz ve ben ekibim. Buradaki hedefimi sezon sonunda en iyi şekilde tamamladığım zaman ondan sonra şartları zaten iki tarafta görür. Benden memnunsa Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ve taraftarı, burada zaten bir yılım daha var, ona göre yolumuza devam ederiz” şeklinde yanıt verdi.

“3 PUAN ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

  Erol Bulut, ligin 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise “Her maç zor. Şimdi Antalyaspor, alt sırada onlar kazanmak isteyecektir kendi sahalarında. Onlarında bildiğim kadarıyla transfer yasağı varmış. Geçen hafta 16 kişi sahaya çıktılar. Biz rakibe bakmaksızın, biz kendimize bakarak işimizi sahada iyi yapmaya çalışıyoruz. İyi yaparak inşallah oradan da en az 1 puan, 3 puan almaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Bir tane aldılar ona dua et şükret.O da nasıl olduysa artık.Yinede sanşlısın
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Yapıcı eleştirilere katılıyorum. gitmesi lazım, bu yönetimle olmaz gibi yorumlar komik olmaktan öte gidemiyor. Başkanın adı gibi siz de biraz adil ve vefalı olun bence, risk diye bir faktör var, bunu ele almadan hurra iş yapamazsınız. Herkes en iyisini ister ama haddini hesabını bilerek harcama yapabilirsin, diğer türlü önce birden çoşup sonra çürürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yönetim en az limitle transfer yapmak istiyor bu da devre arası olduğu için çok zor.Para harcamamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.Erol Hoca ve taraftar daha ne kadar sabredecek? 2-3 transfer daha yapacağız demekle olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yönetim en az limitle transfer yapmak istiyor bu da devre arası olduğu için çok zor.Para harcamamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.Erol Hoca ve taraftar daha ne kadar sabredecek? 2-3 transfer daha yapacağız demekle olmuyor.Boş mezar bulsalar atlayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    Aynası iştir kişinin derler ya.Transfer komistesine bakın menejere bakın bunlardan birşey beklemeyin. Vizyonsuz donanımsız kişiler bunlar.Taraftarı kandırmaktan başka yaptıkları bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    3-4 Futbolcu istemişte 1 tane alınmış! Yeni alınan 3 tane yerli genç futbolcularımızı adam yerine saymıyor herhalde.İllede yabancı oyuncu olması gerekiyor herhalde.Yoksa yerliler adamdan sayılmıyor.Bu hangi kafaya hizmettir anlamak çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Yumurta tavuğun ağzına geldi hala ortada birşey yok.rakiplerimiz süper transferler yaptılar biz hala yapsakmı yapmasakmı onun derdine düştük.Buğün son gün pazardan elma armut almıyorsunuz.Hocanın nezaketine kalsa istediğioyuncuları almanız gerekirdi.Erol hocanın elinde yeteri kadar malzeme olursao kadar iyi iş çıkarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (6 yıl önce)
    Erol Hoca çok değerli. Bu işi yönetimden daha iyi bilir. Sabrediyorsa mütavaziliğinden, işini sevdiğinden, iyi niyetinden. Bunlar da bi yere kadar ama. İki mağlubiyet sonra Kaçtı gitti demeyin, ayıp edersiniz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sasevi (6 yıl önce)
    Fazla üzülmeyin.Göztepeye birtürlü uyum sağlayamayan Nabil ghilas ile her konuda anlaşıldı.İnşallah hallolacak.İyi bir golcü.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Antalya dahil bir kaç maç kaybedilirse Erol hoca kaçabilir Bu Adille hiç bir şey yapamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Şunu anlamıyorsunuz. Ligde kalabiliriz ama bu teknik heyet seyirci ve futbolcu başarısı yönetimin değil. Sadık perera murat Yıldırım vs iki katı iyi oynuyor. Süper ligde bu performansı kimse bekleniyordu. İki teknik treektorde aynı şeyi söylüyor. Ligde kalsa kta beceriksizlik ortada ..Erol hocayı kaçırmamak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    bu sene takım ligde kalırsa eğer başkan seneye transfer yapmazsa erol hoca gider kardeşim. başkan takımın parasını kasada tutmak için uğraşıyor haklı olarak umarım o paraları önümüzdeki sene için kullanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (6 yıl önce)
    Arkadaşlar başkanın transfer filan yapacağı yok kimse kendini kandırmasın. Yapılsa bile yapılan transfer son dakika transferi olur. Bunlar yaşı 35 lerde beleş para kazanmak isteyen futbolcular olur.Devre arası transfer zor devre arası transfer zor. Sürekli aynı teraneyi tekrarlıyorlar. Sivas içinde zor göztepe içinde zor osmanlı içinde zor gençlerbirliği çinde alanya içinde antalya içinde zor. Ancak onlara nedense transfer yapabiliyor. göztepe ligde çok iyi puan topladı sivasda ilk yarıda çok iyi puan topladı ikinci yarı birkaç puan daha toplarız nasıl olursa ligde kalırız diye oturmuyorlar. El oğlu harıl harıl transfer yapıyor. Hiçkimse ilk yarıda aldığı puana güvenmiyor. Söyleyin bakalım göztepe avrupa kupası yada şampiyonlar ligi için mi transfer yapıyor. Tabiki hayır. adam sadece ligde kalayım yeter diyor. elimdeki kadro nasıl olsa iyi iyide puan toplamışım bu bana yeter demiyor. Daha iyi ne yapabilirimin peşinde milllet. Geçen sene ikinci yarıda bursanının durumu ortaydı ilk yarıda aldıkları puana güvendiler. ikinci yarıda az daha düşüyorlardı. Bu takım kötüdür demiyorum. Ancak bırakın şu duygusal yaklaşımı. Biraz realist olun. Malatyaspor en iyi senesinde düştü hatırlatayım size. Biraz sabır diyen arkadaşlarım var. Hatırlatayım transferde son 24 saate giriyoruz. 1 transfer yaptık. kiralık geldi . lig sonunda geri dönecek.Takıma ne kadar sürede uyum sağlar meçhul. kimse bir transfer daha yapalım yeter demesin.daha 3 yada 4 transfer yapılaması lazım. Bunlar benim sözlerim değil bunlar erol hocanın yakarışlarıdır. Kimse ertuğrul hocaya kötü demesin adam türkiye şampiyonu olmuştu... hayır o türkiye şampiyonu olmadı diyecek delile sahip biri varmı aramızda. o da gitti. Ancak erol hocanında bir sabrı var. onuda kaybedebiliriz. Benim anladığım bu yönetimin süper lig seviyesinde ( Alt liglerde yaptıkları için amenna teşekkürler ancak burada borusu ötenler başkadır. kimler harcanmadı ki) beceri ve iki ilişkiler konusunda son derece zayıf olduğudur. transferlerde güçlü birileri ile bağlantı kurup boş oyuncularla konuşamıyorlar. Yani bu adamların kaba tabiri ile hoşbeşleri zayıf gibi. Onlar yönlendiren menejerlerde yetersiz ve alt lig menejerlerine benziyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (6 yıl önce)Arat Gedikoglu isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru dedin hemşerim. Yönetim 2. Lig kalitesinde. Şansları iyi gider de 2-3 maç daha alırlar bilemem. Ama adı üstünde şans. Eninde sonunda bu grafik değişecek. İte kaka olacaksa hiç olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Böyle bir şey ne duyuldu nede görüldü.Hoca 4 tane istiyor.Klüp gerek duymuyor.Zoraki bir transfer yapacakmış.Tabii buldunuz Erol hoca gibi bir sihirbazı gerek duymadınız.Bu transfer komitesi ne iş yapar?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.gidisle.hoca.yolcu.haklidir.yonetim
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    TRANSFERİ UNUTUN BU SAATTAN SONRA YAPILACAK TRANSFERLER BİR İŞE YARAMAYACAK TRANSFERE GEREK YOK DİYEN ARKADAŞLAR TAKIMIN KÖTÜ GÜNLERDE ÇIKIP OYANLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    ARKADAŞLAR 26 PUAN KÖTÜ DEĞİL LİG SONUNU TAHMİNEN 40 PUAN ÜSTÜ OLUR BU TAKIM BİZİM BAKIN TÜM TAKIMLAR BORÇ İÇİNDE DİKKAT EDEREK HAREKET ETMELİYİZ EYER FAYDALI OLACAKSA VARSIN TRANSFER SON GÜN OLSUN UNUTMAYIN BİZ 2006 YILINDA 11 OYUNCU GÖNDERDİK 12 OYUNCU ALINDI AMA KÜME DÜŞTÜK
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun .kendin düşünüp kendin yazmışsın .2-3 oyuncu alınıp takım güçlendirilmeli diyoruz.bu oyuncularla 26 puan kötü diyen mi oldu.başkan etkisiz diyoruz .ya düşersek suç kimin olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Hocanın dediği gibi erkenden transfer görüşmelerine başlanabilirdi.Bu cümlenin başına "çapsız başkan ve onun anlamsız yönetimi"başlığını atıyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Transfer yapan takımların halini görüyoruz. Bu puanlar bu kadroyla alındı. Mevcut kadroda bir kaç futbolcu uyum sağlayamamış, aşı tutmamış olabilir. Ben Erol hocaya güveniyorum. En azından Ertuğrul efendi gibi, bana verilen sözler tutulmadı diyip kaçmadı, kaçmayacaktır da. Allah korusun bu takım ligden düşse bile kimse Erol hocayı suçlayamayacağı gibi, Erol hocanın da kariyerine bir halel getirmez. Sonuna kadar arkandayız hocam. Yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Helal Hocam sabirlisin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Hocamız , Sayın Erol BULUT çok değerli bir spor adamıdır,işi rast gelsin,yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    hoca cok sabırlı ve iyi niyetli .bu başkan ve yönetime sabır etmek ve bunlara rağmen gösterdiğimiz performans cok başarılı...umarım bu yönetim yakında gider...
    0
    0
    Yanıtla