SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3-5 Çapulcuya Bırakan Şerefsiz!"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor kendi evinde oynadığı Altay maçını ilk 25 dakikasında iyi oynayıp golü bulmasına rağmen 3–1 kaybetti. Maç içerisinde yönetim aleyhine tezahürat yapan taraftarlar, maç sonunda protestolarının ayarını kaçırdı. Saha dışında ellerine buldukları yabancı maddeleri sahanın girişine atan taraftarlar karşısında basın mensupları, diğer taraftarlar ve yöneticiler saha içerisine ve araçlarına binmek zorunda kaldı. Olaya müdahale eden çevik kuvvet 10’a yakın kişiyi gözaltına aldı. Maçtan sonra konuşan Başkan Katipoğlu, yine eleştirilere maruz kalınca taraftarların üzerine yürüdü. Kulübü üç, beş çapulcuya bırakmayacağını belirten Katipoğlu, “Eli bileği yeten kongreye gelir konuşur. Yerimiz yurdumuz da belli” diyerek yine tehditvari açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor, 6’ncı haftayı sadece averaj takımı olan Kocaelispor karşısında aldığı 1 galibiyetle kapatırken, henüz evinde galibiyet elde edemedi. Bu konuda eleştirilere neden olan kulüp yönetiminin futbolculara ceza verip vermeyeceği henüz bilinmiyor.

Yeni Malatyaspor- Altay maçının son 15 dakikasından itibaren, tribünleri terk etmeye başlayan taraftarlar, alkışlarını Altay lehine kullanmaya başladı. Altay’ın oyuncu değişiklikleri sırasında alkış yağmuru başlarken, özellikle takımının 2 golünü kaydeden Yunus, oyundan çıkarken Yeni Malatyaspor’lu taraftarlardan en büyük alkışı alan isim oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yönetin aleyhine tezahüratlar da başladı. Maç çıkışında ise Katipoğlu’nun çıkış tünelinde görülmesi ile birlikte olumsuz tezahüratın dozu kaçtı. Katipoğlu yine sinirlerine hâkim olamadı ancak bu sefer olaylara karışamadan aracına bindirildi. Ancak yönetim taraftarı birkaç kişi taraftarın üzerine yürümeyi ihmal etmedi. Bunun üzerine taraftarlar saha önünde kimin olduğunu umursamadan ellerine geçirdikleri taşları atmaya başladı. Çevik kuvvet olaya müdahale etti ancak, atılan taşlardan kendisini korumak için taraftarlar, basın mensupları ve emniyet güçleri kendilerini korumak adına saha içine ve araçlarına bindi. Çıkan olaylardan sonra bazı taraftarlar gözaltına alındı. Taraftarlar güçlükle yatıştırıldı.

“3-5 ÇAPULCUYA BIRAKAN ŞEREFSİZDİR”

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada galip gelebilecekleri maçı kaybettiklerini belirterek, “Söylenecek bir şey yok. Şansızlık, kısmetsizlik. Futbolda bunlar oluyor. Galip gelebilirdik ancak mağlup olduk. Altay’ı tebrik ediyorum. Yunus Altun’u da ayrı tebrik ediyorum. Taraftarın gol attıktan sonraki tepkisini anlayamıyorum. 17 maçtır dış sahada mağlubiyetimiz yok. İçerdeki mağlubiyetlerin sebebini de siz araştırın. Buradaki dertler, hesaplar ve kitaplar başka. Bütün dertleri bu takımı eski duruma düşürmek. Öyle kimse kusura bakmasın. Yüreği olan, cesareti olan kongreye gelir. Veyahut ta benim adresim belli adresime gelir. 3-5 tane çapulcuya, bu memleketi bırakan şerefsizdir” görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız