SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3.8 Milyon TL'lik Yatırım Yapılıyor

0
Güncellendi - 2017-01-24 10:51:18
3.8 Milyon TL'lik Yatırım Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafıdan Kale İlçesi'ne içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları için 3.8 milyon TL'lik yatırım yapılıyor.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Kuruluşumuzdan itibaren yapmış olduğumuz yatırımların tamamını ileriye dönük planlayarak, ilerleyen yıllarda karşılaşacağımız sorunların önüne geçmek adına inşa ediyoruz. Kale ilçemize şuana kadar 12,5 km’lik içmesuyu hattı ve 2,6 km’lik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. Kumluyazı’ya 6,1 km ve Kale merkezine 12 km kanalizasyon hattı çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimiz bununla sınırlı kalmayacaktır. Ayrıca DAP kapsamında Kumluyazı’ya 2,7 km’lik sulama kanalı inşası çalışmalarını tamamladık. Kale İlçemize yaptığımız ve yapacağımız alt yapı yatırımlarının toplam metrajı 35,9 km olup maliyeti 3.8 milyon TL’dir. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız