SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Alt Geçit Kısmen Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:44:29
3. Alt Geçit Kısmen Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Elazığ Çevreyolu üzerinde Battalgazi kavşağında yaptırılmakta olan araç alt geçidinin bir şeridinde trafik tek yönlü olarak verilmeye başlandığı, ikinci yöndeki şeritlerin ise bu hafta sonuna kadar ulaşıma açılabileceği bildirildi.

Karayolları tarafından 15 milyon liraya ihale edildikten sonra 2011 Ekim ayında yapımına başlanan, Malatya Çevreyolu üzerinde Sanayi ve Adliye kavşaklarındaki alt geçitlerden sonra 3’üncü alt geçit olan Battalgazi Kavşağı alt geçidinin kısmen ulaşıma açılmasının bu yoldaki trafiğe rahatlattığı belirtildi.

Bu arada, Karayolları yetkilileri, “Battalgazi alt geçit ve kavşağındaki çalışmalarımız son aşamaya geldi. İki şeritli olan alt geçidimizin asfaltlamasını bitirdik ve bir şeridini tek yönlü olarak araç trafiğine açtık. 2- 3 gün içinde de diğer şeridi de araç trafiğine açacağız. Alt geçitteki orta refuj ve kaldırım çalışmaları ile kavşakta (yan yollar, refüj düzenlemesi, kaldırım döşenmesi gibi) çalışmalarını da hava koşullarının elverişliliğine 10-15 gün içerisinde bitirerek tamamen hizmete açacağız. Bu kavşakta 1-2 aylık bir gecikmemiz oldu. Bu da hava koşullarından kaynaklandı. Ama şu aralar hava koşulları çalışmaya uygun. Gecikme yaratacak önemli bir sıkıntıyla karşılaşmayacağımızı ummuyoruz.”dediler.

FOTO: Yaşar KARAASLAN

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız